Πρωτοσέλιδο

"Αραιά, αραιά" η κίνηση στη Λαϊκή

 Οι μικροπωλητές δεν μπορούν πλέον να κρύψουν την ανησυχία τους για τη συρρίκνωση του αγοραστικού κοινού,ενώ εκφράζουν φόβους για το άμμεσο μέλλον.

ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ ΓΙΑ ΔΕΥΑΒ :ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ

Καλό το παραμύθι τους, αλλά δεν έχει δράκο.Αντιπολίτευση δεν γίνεται από τον καναπέ με αναλήθειες Δ.Ε.Υ.Α.Βισαλτίας –Αναλυτική παρουσίαση κατάστασης που παραλάβαμε

 

Η τροπολογία για την επαναλειτουργία των δικαστηρίων -Τι θα ισχύει

Τροπολογία με την οποία ρυθμίζονται ζητήματα για τον τρόπο επαναλειτουργίας των δικαστηρίων και των εισαγγελιών της χώρας, οι εργασίες των οποίων ανεστάλησαν προσωρινά με διαδοχικές κοινές υπουργικές αποφάσεις λόγω κορωνοϊού κατέθεσε το υπουργείο Δικαιοσύνης.

 

Περισσότερα από 10 χρόνια χωρίς γαλάζια σημαία οι ακτές των Σερρών

 Οι κάτοικοι κάνουν λόγω για απαξίωση του εξαιρετικού τουριστικού προϊόντος της περιοχής τους χαρακτηρίζουν την αποτυχία λήψης του βραβείου της «Γαλάζιας Σημαίας» οι οποίοι δηλώνουν πως παρά την τήρηση όλων των απαραίτητων στάνταρ ποιότητας η μοναδική Σερραική ακτή μένει στην αφάνεια σε μία εποχή ιδιαίτερα δύσκολη για τον τοπικό τουρισμό.

Αρχίζει επίσημα στις 6-7 Ιουνίου η Superleague 1

Η κυβέρνηση άναψε πράσινο φως και στις 6/7 Ιουνίου θα έχουμε ποδόσφαιρο και στην Ελλάδα. Αμεσα η κλήρωση και για τα play out, αύριο το καλεντάρι για τα play off.

ΕΛΓΑ: Παράταση για εισφορές του 2019

Παράταση καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς για το 2019 έως τις 30 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε ο ΕΛΓΑ

Τη Δευτέρα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των δικηγόρων

 Με σχετική ανακοίνωση του καλεί τα μέλη του
Newsletter

Σαν σήμερα...

1794 | 

Από έκθεση του Ενετικού Προξενείου Θεσσαλονίκης για την περιοχή των Σερρών: «Εκτός από σιτοδείαν έχομεν τώρα και άλλην μάστιγα. Είμεθα περικυκλωμένοι από πολυαρίθμους ληστάς οι οποίοι ληστεύουν τους πάντας και ερημώνουν την ύπαιθρον. Υπάρχει πρωτοφανής έλλειψις τροφίμων, ο λαός είναι ανάστατος».

1907 | 

Στο χωριό Γουρίστα του καζά Μελενίκου κατά την διάρκεια πανήγυρης Βουλγαρική συμμορία έριξε βόμβες από τις οποίες τραυματίστηκαν πολλοί εκ των οποίων και δύο Οθωμανοί. Οι συμμορίτες μεταμφιεσμένοι σε χωρικούς διέφυγαν.

1937 | 

Στο θερινό κινηματογράφο «Έσπερος» προβλήθηκε η ταινία «Η γόησσα του Μόντε Κάρλο» με την Τζόαν Μπένετ.

1967 | 

Χειροτονήθηκε στον καθεδρικό ναό των Αθηνών από τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών ο μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Ιωάννης Παπάλης.

1986 | 

Από το σύλλογο «Ορφέα» οργανώθηκε ρεσιτάλ μουσικής με τον Ρουμάνο βαρύτονο Νταν Ιορντακιέσκου. Στο πιάνο έπαιξε ο Νίκος Αστρινίδης
Ιστορικό ημερολόγιο των Σερρών
Επιμέλεια: Σ. Π. Αραμπατζής
(δημοσιογράφος ΕΡΑ Σερρών)

Τα πιο διαβασμένα

Τις τελευταίες 7 ημέρες