Τ' ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ

‘’ Όταν λαλούν οι κόλακες τα αηδόνια αποδημούν ‘’

Οι πράκτορες της Λουλουδούπολης αξιοποιώντας το δίκτυο παρακολούθησης της Κυβέρνησης κατάφεραν να υποκλέψουν την τηλεφωνική επικοινωνία του Χρυσάνθεμου με τον Λουλουλοδήμαρχο αμέσως μετά την ανακοίνωση των Βραβείων Best City Awards στην Αθήνα.

Οι πράκτορες της Λουλουδούπολης αξιοποιώντας το δίκτυο παρακολούθησης της Κυβέρνησης κατάφεραν να υποκλέψουν την τηλεφωνική επικοινωνία του Χρυσάνθεμου με τον Λουλουλοδήμαρχο αμέσως μετά την ανακοίνωση των Βραβείων Best City Awards στην Αθήνα.

-Λατρεμένε μου Λουλουδοδήμαρχε, που σε ότι με αφορά δεν θέλω ούτε να σκεφτείς ότι εποφθαλμιώ τη θέση σου, τα καταφέραμε. Η ΛουλουδοΚΕΔΗΣ την οποία μου εμπιστευτήκατε κέρδισε . Ξέρεις ποια θέση έχει ένας δρομέας όταν προσπεράσει τον τρίτο ;
- Όχι εξυπνάδες σε μένα Χρυσάνθεμο. Δεν τις καταλαβαίνω.
- Καλά Λουλουδοδήμαρχε, πάντως αν θέλεις να κάνουμε κάτι άλλο μαζί ευχαρίστως.
- Σαν τι ;
- Να συνεννοηθούμε αρχικά. Κερδίσαμε Λουλουδοδήμαρχε. Μας έδωσαν χάλκινο μετάλλιο στο διαγωνισμό του Best City Awards.
- Σοβαρά, τα θερμά μου
συγχαρητήρια
 
. Έχουν δίκιο όσοι λένε ότι οι …. και οι ξινές έχουν τις τύχες τις καλές . Να ήξερες πόσο ευτυχισμένο με κάνεις. Πόσο χρειαζόμασταν μια διάκριση τώρα, με τόσα που έχουμε στο κεφάλι μας. Μας έχουν ματιάσει. Όλα στραβά μας πάνε. Μου δίνεις και την ευκαιρία να διοργανώσουμε και μια συνέντευξη τύπου επιτυχίας για να μας προβάλλουν τα χρυσοπληρωμένα μέσα που έχουμε στη διάθεση μας. Πες μου περισσότερα. Μίλησες βρέθηκες καθόλου με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Αξιολόγησης του Διαγωνισμού και σύντροφο, SmartΔήμαρχο Τρικκαίων;
- Φυσικά του πήγα και δέκα κουτιά χαλβά Φαρσάλων όπως είπες να δώσει και στα άλλα μέλη της επιτροπής. Αλλά Λουλουδοδήμαρχε που να στα λέω. Μεγαλεία. Φορούσα κι ένα κομψό φόρεμα. Ντε πιες με λαμέ σατέν φούστα και ένα λιτό μαύρο πουκάμισο με σιθρού λεπτομέρειες που δένει μπροστά για την τσαχπινιά. Θεά.
Μπράβο
 
μας. Πήραμε το χάλκινο μετάλλιο στην υποενότητα: Ψηφιοποίηση περιεχομένου μουσείων & τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς στο Τομέα Πολιτισμός & Τουρισμός.
- Το χάλκινο; Γιατί ποιος πήρε το χρυσό;
- Ο Δήμος Θήρας Λουλουδοδήμαρχε. Η δική τους πρόταση είχε να κάνει με την ένταξη της Καλντέρας Σαντορίνης στα πρώτα 100 Παγκόσμια Μνημεία Γεωλογικής Κληρονομιάς (UNESCO) και το ασημένιο μια ανώνυμη εταιρία Dotsoft – Μουσείων Τόπος με θέμα τρέχα γύρευε. Διαδραστικές ψηφιακές εφαρμογές παιχνιδιοποίησης , και το χάλκινο ο Δήμος Κέας με θέμα, Από την Επανάσταση στην Προσφυγιά.
- Καλά εσύ τώρα δεν μου είπες ότι πήραμε το χάλκινο μετάλλιο;
- Ναι Λουλουδοδήμαρχε, αλλά η επιτροπή είπε να μην αφήσει κανέναν παραπονούμενο.
- Δε μου λες Χρυσάνθεμο. Παντού έγινε έτσι.
-Φυσικά. Να φανταστείς στις Υποδομές Αστική Ανάπλαση και στην υποενότητα έργα χώρων αναψυχής το χρυσό μετάλλιο πήρε το νεότερο χιονοδρομικό κέντρο της Ελλάδος Ανηλίου Μετσόβου και μετά έδωσαν και δύο ασημένια στο Δήμο Ιλίου και Αγίου Δημητρίου και τέσσερα (4) χάλκινα στο Δήμο Λέρου, Αμοργού, Φαρκαδώνας, Στυλίδας. Όλοι πήραν από κάτι. Κανείς δεν έφυγε με άδεια χέρια. Και όχι μόνο αυτό σε μια άλλη υποενότητα οι συμμετέχοντες μοιράστηκαν δύο χρυσά, 6 ασημένια και 5 χάλκινα.
- Ξανά
συγχαρητήρια
 
. Καλά πότε με το καλό επιστρέφεις;
- Να πεταχτώ μια βόλτα στην Ερμού έχει εκπτώσεις και γυρίζω αύριο το βράδυ με το καλό.
- Ωραία. Μεθαύριο θα ετοιμάσω μια συνέντευξη τύπου. Να έχεις μαζί σου και το βραβείο.
- Και ενώ έχει φωνάξει την υπεύθυνη Γραφείου Τύπου για να κανονίσουν τα διαδικαστικά της συνέντευξης τύπου, χτυπά το κινητό του. Στην άλλη γραμμή ο Δήμαρχος Αλίμου.
- Λουλουδοδήμαρχε μου σε ευχαριστώ, ήταν ανέλπιστο, δεν ξέρω πως να στο ξεπληρώσω. Θα σκάσουν οι αντίπαλοι μου στις εκλογές. Κέρδισα φέτος στο διαγωνισμό Best City Awards συνολικά 6 βραβεία. Τρία (3) χρυσά, ένα (1) Ασημένιο και (2) Χάλκινα. Με χαρά σε περιμένω. Χρωστάω τραπέζι στη Μαρίνα Αλίμου.
- Τίποτα φίλε μου Ανδρέα. Απλά αν έχεις κανένα Σερραίο που ζει εκεί, να του πεις καμία καλή κουβέντα, εμείς θα του κάνουμε τα έξοδα για να ανέβει να με ψηφίσει στις εκλογές και κλείνει η γραμμή.
- Λουλουδοδήμαρχε μας, οφείλω να σας προστατεύσω. Για τη συνέντευξη τύπου, υπάρχει ο κίνδυνος να ρωτήσει κανείς δημοσιογράφος ότι και αυτή τη δράση την είχαμε αναθέσει το 2021 ακριβοπληρώνοντας την μάλιστα σε μια εταιρεία στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο αυτό αλλά τσοντάραμε πρόσφατα και κάτι έξοδα προβολής και διαφήμισης. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί; Προκαλούμε διαρκώς το δημόσιο αίσθημα με τις αναθέσεις μας.
- Σε ευχαριστώ. Έχουν γνώσιν οι φύλακες. Όλα είναι νόμιμα. Ευτυχώς υπάρχει ο νόμος και δεν μπορούμε να αναθέσουμε πάνω από το 10% των τακτικών εσόδων της Λουλουδούπολης. Μη φοβάσαι. Κανείς δεν θα ρωτήσει. Κανείς δεν δαγκώνει το χέρι που το ταΐζει. Και να ξέρεις ήρθε η ώρα επιτέλους να ζητήσω τον επόμενο διαγωνισμό BoudalaMayor να πραγματοποιηθεί στη Λουλουδούπολη.
Συνεχίζεταi...

Το παρόν είναι προϊόν μυθοπλασίας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα