ΚΟΙΝΩΝΙΑ

22χρονος ξύπνησε από κώμα έπειτα από δύο μήνες – Είχε τραυματιστεί πέφτοντας από το άλογό του

Ο νεαρός είχε πέσει από την καρότσα κάρου και είχε χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι

Ο νεαρός είχε πέσει από την καρότσα κάρου και είχε χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι

Νικητής βγήκε ο 22χρονος Αλέξανδρος, στη μεγάλη μάχη που έδωσε για να διατηρηθεί στη ζωή, έπειτα από νοσηλεία δύο μηνών, στην ΜΕΘ και την νευροχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Όπως μεταδίδει το patrisnews, ένα άτυχο περιστατικό που σημειώθηκε στις 11 Αυγούστου, του προκάλεσε σοβαρή κρανιοεγκεφαλική βλάβη. Ο Αλέξανδρος νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα σε κωματώδη κατάσταση.

Όμως, με τη βοήθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, αλλά και ατόμων που του συμπαραστάθηκαν και συνεχίζουν να είναι δίπλα του, όλα εξελίσσονται ομαλά για την πλήρη αποκατάστασή του, η οποία συνεχίζεται με φυσιοθεραπείες, στο σπίτι του στην Πάτρα, και πολύ σύντομα θα μπορεί να περπατήσει ξανά.


Ο νεαρός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, είχε πέσει από την καρότσα κάρου στην περιοχή του Βαρθολομιού και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο νοσοκομείο Πύργου, όπου οι γιατροί λόγω των τραυμάτων.  

ΠΗΓΗ: 
https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/7942968/vartholomio-22chronos-xypnise-apo-koma-epeita-apo-dyo-mines-eiche-travmatistei-peftontas-apo-to-alogo-tou