ΤΟΠΙΚΑ

Απίστευτο: Χάραξαν πάνω στις προϊστορικές βραχογραφίες!

Πάνω στις προϊστορικές βραχογραφίες, κάποιοι σύγχρονοι «βραχογράφοι» χάραξαν τα τεκμήρια που αποδεικνύουν ότι δεν καταλαβαίνουν και δεν σέβονται τίποτα!

Πάνω στις προϊστορικές βραχογραφίες, κάποιοι σύγχρονοι «βραχογράφοι» χάραξαν τα τεκμήρια που αποδεικνύουν ότι δεν καταλαβαίνουν και δεν σέβονται τίποτα!

 Ποιός θα μας φυλάξει από τους «φύλακες»;

Στον ποταμό Αγγίτη, από εκεί που τελειώνει το φαράγγι μέχρι και την αρχαία πέτρινη γέφυρα στον Σ.Σ.Αγγίστας, με πρόσχημα τον καθ’όλα αναγκαίο καθαρισμό της κοίτης του ποταμού για αντιπλημμυρική προστασία, έχει συντελεστεί μία εκτεταμένη καταστροφή του παραποτάμιου δασικού οικοσυστήματος που γεννάει πολλά ερωτηματικά...

Χθες, με τους φίλους Zalidas Ioannis,Θόδωρος Παπαποστόλου,Chris Pall και Γιώργο Λιόντο πήγαμε στο σημείο για να δούμε με τα ματάκια μας την απίστευτη καταστροφή του παραποτάμιου οικοσυστήματος από αυτούς που ακριβώς οφείλουν να το προστατεύουν!

Μαύρισε η ψυχούλα μας και για να την ηρεμήσουμε περπατήσαμε στην συνέχεια κατά μήκος του φαραγγιού, μέχρι την «Σπηλιά του λαγού» όπου μας περίμενε άλλη μία δυσάρεστη έκπληξη!
 
Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου αν ο καιρός το επιτρέπει, ο Ελληνικός Ορειβατικός-Χιονοδρομικός Σύλλογος Πρώτης θα οργανώσει μία πεζοπορία στην περιοχή για να μπορέσουν όσο γίνεται περισσότεροι φίλοι να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασιν τα μαύρα μας τα χάλια δίπλα ακριβώς στην ασύλληπτη Ομορφιά που μας έχει παραδοθεί αλλά μάλλον έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας μέχρι να καταφέρουμε να την σεβαστούμε!