ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δράμα: “Ευθύνες” στους αυτοδιοικητικούς για την όδευση της Σιδηροδρομικής Εγνατίας

Ότι συναίνεσαν στην κυβερνητική πρόταση να μείνει η Δράμα εκτός Σιδηροδρομικής Εγνατίας, κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ Δράμας τον αντιπεριφερειάρχη και τους δημάρχους του νομού, για το αποτέλεσμα της συνάντησής τους στην Αθήνα με τον γ.γ. του Υπουργείου Υποδομών και εκπροσώπους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και την κοινή τους ανακοίνωση.
 
Μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζει “απαράδεκτο κι αντιδημοκρατικό το γεγονός πως οι θεσμικοί εκπρόσωποι του νομού, ερήμην των δραμινών πολιτών, αποφάσισαν σε μια κλειστή σύσκεψη να διαφοροποιηθούν από την κοινή θέση που ομόφωνα είχε αποφασιστεί, μόλις πριν δύο μήνες, στο δημοτικό συμβούλιο Δράμας και η οποία ξεκάθαρα έλεγε πως η χάραξη της Σιδηροδρομικής Εγνατίας έπρεπε να συμπεριλάβει Σέρρες και Δράμα”.
 
Ο ΣΥΡΙΖΑ Δράμας καταλήγει στην ανακοίνωσή του, καλώντας “τις υπόλοιπες δημοτικές και περιφερειακές παρατάξεις, τα συνδικάτα και κυρίως τους δραμινούς και τις δραμινές να αγωνιστούν για να αποτραπούν τα κυβερνητικά σχέδια”.

https://www.ertnews.gr/perifereiakoi-stathmoi/kavala/drama-quot-eythynes-quot-stoys-aytodioikitikoys-gia-tin-odeysi-tis-sidirodromikis-egnatias/