ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατάπτυστο δημοσίευμα για τη Φώφη Γεννηματά στα "ΝΕΑ" του Μαρινάκη Δεν έχει τέλος ο δημοσιογραφικός κατήφορος Αντιδράσεις στο ΚΙΝΑΛ

Έντονες είναι οι αντιδράσεις των υποψηφίων για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ σε σχέση με δημοσίευμα των "Νέων" για την Φώφη Γεννηματά. 

"Κανένα μέτρο, καμία ενσυναίσθηση, κανένας σεβασμός στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Ντροπή για την απρέπεια του σχολίου του κ. Κασιμάτη" τονίζει ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος σε ανάρτησή του στο Twitter σημείωσε πως "το χειρότερο δεν είναι ότι ο κ. Κασιμάτης γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι χυδαίο. Το χειρότερο είναι ότι θεωρεί έξυπνο αυτό που κάνει. Η καλύτερη τακτική σε τέτοιες συμπεριφορές είναι να μην τους δίνεις σημασία. Η εφημερίδα όμως; Νιώθει καλά να κοιτάζει από μακριά;"

"Αθλιότητες και διαρκή χτυπήματα, χωρίς κανένα σεβασμό, καμία ενσυναίσθηση. Ούτε τώρα; Ντροπή τα όσα γράφει ο κ. Κασιμάτης" τονίζει ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας  στα Ιωάννινα, δήλωσε: "Είδα σήμερα ένα κατάπτυστο δημοσίευμα για τη Φώφη Γεννηματά. Θέλω να πω σε όλους εκείνους που άνανδρα τη χτυπούν, για να χτυπήσουν και την Παράταξη, ότι τα μικρόψυχα σχόλια τους χαρακτηρίζουν τους ίδιους και όσους υπηρετούν χωρίς ντροπή, κρυμμένοι πίσω από την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης".

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ