ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ Β’ Εθνική: Με πρωταγωνιστή τον έφηβο Χατζόπουλο τα «λιοντάρια» «κλείδωσαν» την συμμετοχή στα play off

Ευρεία νίκη, είσοδος και μαθηματικά στα playoffs και χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές περιείχε το “μενού” στο παιχνίδι του Πανσερραϊκού STIHL κόντρα στην Ευκαρπία το απόγευμα του Σαββάτου 18/3/2023 στο ΔΑΚ «Ιωάννης Τσιντσάρης».

Ευρεία νίκη, είσοδος και μαθηματικά στα playoffs και χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές περιείχε το “μενού” στο παιχνίδι του Πανσερραϊκού STIHL κόντρα στην Ευκαρπία το απόγευμα του Σαββάτου 18/3/2023 στο ΔΑΚ «Ιωάννης Τσιντσάρης».

Οι “κόκκινοι” επικράτησαν πολύ εύκολα παίρνοντας εξ αρχής προβάδισμα στο σκορ με πολυφωνία στην επίθεση και πολλά διαφορετικά σχήματα εξασφάλισαν την 14η νίκη «καπαρώνοντας» την 3η θέση του 4ου ομίλου στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ. Μάλιστα, στην τελευταία αγωνιστική (01/04) υπάρχει το σενάριο τα “λιοντάρια” να καταλάβουν ακόμη και την 2η θέση.

Χωρίς τον Μιλόσεβιτς (έχει κάταγμα στο μετατάρσιο), τον Χριστοδούλου και τον Νικολόπουλο (δεν αγωνίστηκε φέτος με τα “λιοντάρια”), ο νεαρός Χατζόπουλος παίζοντας ως βασικός ψηλός «άρπαξε» την ευκαιρία και έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση και χρίστηκε πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού με 16π (1τρ)!

 

Ο Πανσερραϊκός STIHL προηγήθηκε με 29-14 στο δεκάλεπτο. Ο Κακιούζης βλέποντας την ομάδα να ρολάρει στο παρκέ του ΔΑΚ και να καθαρίζει το παιχνίδι νωρίς, ξεκίνησε το rotation  χρησιμοποιώντας όλους τους αθλητές που είχε στην διάθεσή του.

Το ντεμπούτο του με τον Πανσερραϊκό STIHL στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής έκανε και ο νεαρός Ιωαννίδης (που συνδυάζει μπάσκετ και σπουδές στην Αμερική) και αυτό το διάστημα βρίσκεται στις Σέρρες. Το ημίχρονο έκλεισε στο 42-24.

Στο δεύτερο μέρος, συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με την Ευκαρπία να μην μπορεί να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού και η διαφορά στο σκορ να αυξάνει και να κλείνει στο 78-50. 

Ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση στον Λεύκιππο Ξάνθης (1/4) με την οποία ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος.

  • Διαιτητές: Ντούρας – Ισιγώνης – Αγραφιώτης Β.
  • Τα δεκάλεπτα: 29-14, 42-24, 60-40, 78-50.
  • Πανσερραϊκός STIHL (Κακιούζης): Ιωαννίδης 12 (3), Γρίψιος 11 (3), Αχτσής 4, Γεωργιανός 7, Κεραμάρης 11 (1), Ντώνες, Μάντζιος 13 (1), Ντίνος 4, Σαρρής, Χατζόπουλος 16 (1).
  • Ευκαρπία (Δάδαλης): Καπλάνης 3, Τσίγκας 2, Παλαμήδας 8, Παγώνης, Βάνης 1, Μπαδής 11 (2), Παπουτσής, Σανιώτης 2, Κρίτσικας 6, Τζίμας 5, Μουρατίδης 12 (4).

πηγή :anexartitos.gr