ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Post Match: AEΛ – Πανσερραϊκός 2-0

Σε μια μέτρια μέρα, ο Πανσερραϊκός γνώρισε την πρώτη του ήττα στην Super League 2, με σκορ 2-0 σε ένα ματς με πολλές αλλαγές παικτών και λιγοστές φάσεις!11αδά με αλλαγές επέλεξε ο κ. Ζεράρ Σαραγόσα

Ο κ. Ζεράρ Σαραγόσα επέλεξε για το α’ ημίχρονο τον Καβουσάκη στη θέση του τερματοφύλακα και τους Δημητρίου, Γιανναράκη, στο κέντρο της άμυνας. Ως πλάγια μπακ αγωνίστηκαν ο Ζέρης με τον Φουάσης. Οι Έππας, Καραμπέρης και Τσιμίκας, ήταν οι παίκτες στον άξονα της μεσαίας γραμμής με τους Κανίς, Κόντσι και Παπαβασίλειου να αγωνίζονται στην τριάδα της επίθεσης.

1-0 με πέναλτι πριν την ανάπαυλα!
Ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι με την μπάλα στην κατοχή του και είχε την δυνατότητα να δημιουργήσει ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Παπαβασιλείου κινήθηκε ωραία δυο φορές στην μεγάλη περιοχή δίνοντας την δυνατότητα στους συμπαίκτες του να κάνουν φάσεις, αλλά αυτό δεν συνέβη.

Μετά το 15′ η ΑΕΛ, πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και βγήκε μπροστά χωρίς την κλασσική ευκαιρία. Οι «βυσσινοί» συνέχισαν να πιέζουν με κάποια συνεχόμενα κόρνερ, με την άμυνα του Πανσερραϊκού, όμως να στέκεται πολύ καλά και να απομακρύνει όλους του κινδύνους, μπροστά απο την εστία του Καβουσάκη.

Λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, σε μια ανύποπτη φάση, ο Καραμπέρης υπέπεσε σε παράβαση πενάλτι και ο διαιτητή Μαλούτας, έδειξε την άσπρη βούλα, με τον Ακούνια να μην αστοχεί, παρά το «διάβασμα» της εκτέλεσης απο τον Καβουσάκη, που έπεσε σωστά.

Το ημίχρονο έκλεισε με την ΑΕΛ να πηγαίνει με το υπερ της 1-0 στο σκορ, χωρίς αυτό να αντικατοπτρίζει την ισορροπία του αγώνα.Ημίχρονο, ΑΕΛ-Πανσερραϊκός 1-0

Κατοχή, αλλαγές και έλλειψη φάσεων!
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο κ. Ζεράρ Σαραγόσα φρέσκαρε την ομάδα του Πανσερραϊκού περνώντας τέσσερις ποδοσφαιριστές στο 62′. Μέσσι, Μαρκιόνι, Ανάκογλου, και Κρητικός, πέρασαν στον αγώνα στην θέση των Καραμπέρη, Έππα, Τσιμίκα και Παπαβασιλείου.

Η ομάδα μας, είχε καθολική υπεροχή σε όλο το δεύτερο μέρος και προσπάθησε ορθολογιστικά να αντεπιτεθεί και να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η αμυντική διάταξη της ΑΕΛ, έκοψε κάθε απόπειρα απο τα πλάγια ή τον άξονα, με τους παίκτες της ομάδας μας να μην ανταποκρίνονται θετικά στις συνθήκες του αγώνα.

Καμία απο τις δυο ομάδες δεν δημιούργησε αξιόλογες φάσεις μπροστά απο τις δυο εστίες, με την ΑΕΛ, να πετυχαίνει και δεύτερο γκολ με τον Γιάκο εξ επαφής, απέναντι στον εξουδετερωμένο Καβουσάκη, που στιγμές νωρίτερα είχε κάνει δυο επεμβάσεις για highlights.

Τι ακολουθεί;
Ακολουθεί το ματς της 5η αγωνιστικής το Σάββατο 27/11/2021 με τον Πανσερραϊκό να φιλοξενεί τον Απόλλωνα Λάρισας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Θεοδώπουλος, Μπέρτος (65′ Παπαγεωργίου Θ.), Ομάρ, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Γαρουφαλιάς (65′ Παπαγεωργίου Κ.), Κολομπίνο, Νικολιάς (77′ Νικολιάς), Ογκμποε, Ακούνια (82′ Γιάκος), Συμελίδης (65′ Γλυνός).

Πανσερραϊκός (Σέζαρ Σαραγόσα): Καβουσάκης, Γιανναράκης, Ζέρης, Δημητρίου, Φουάσης, Καραμπέρης (60′ Κρητικός), Εππάς (60′ Ανάκογλου), Τσιμίκας (60’Μαρτσιόνι), Κανίς, Κόντσι (81′ Χαϊντάρα), Παπαβασιλείου (60′ Μεσσι).

Στην αποστολή: Κατσίκας, Κασμερίδης, Πίντο, Σοφιανός, Θεοδωρίδης