ΤΟΠΙΚΑ

Σύλληψη άντρα για εμπρησμό στις Σέρρες – Πρόστιμα για πυρκαγιές σε Θεσσαλονίκη και Πέλλα

Σε μία σύλληψη στις Σέρρες και στην επιβολή προστίμων σε άνδρες στις περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Πέλλας προχώρησε χθες η Πυροσβεστική.
 
Στη σύλληψη ενός άνδρα ως υπαίτιου πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτική έκταση, στην κοινότητα Χορτερού, του δήμου Σιντικής Σερρών προχώρησαν χθες οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής.
 
Παράλληλα στον άνδρα που συνελήφθη επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης.
 
Ακόμη, για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε οικοπεδικό χώρο στην Εθνική Οδό Γιαννιτσών-Μελισσίου, στην Πέλλα, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γιαννιτσών.
 
Αντίστοιχα, για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε υπολείμματα καλλιεργειών εντός οικοπεδικού χώρου στη συμβολή των οδών Κηφισίας και Ομονοίας στον δήμο Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης από ανακριτικούς υπαλλήλους της 2ης ΕΜΑΚ.