ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συμπόσιο Γλυπτικής αφιερωμένο στη μνήμη του μεγάλου ήρωα της Επανάστασης του ’21 Εμμανουήλ Παπά

Ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου, επικεντρώνεται στην καλλιέργεια της αισθητικής του Δήμου και στην προσέλκυση κοινού!
Δέκα σημαντικοί Έλληνες γλύπτες φιλοτεχνούν 10 έργα μεγάλων διαστάσεων, τα οποία θα κοσμήσουν σύντομα τον Δήμο και την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών
 
Η πρώτη ομάδα φιλοτεχνεί στον προαύλιο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου Νέου Σκοπού από το πρωί έως τη Δύση του ηλίου και η δεύτερη στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου Εμμανουήλ Παππά.

Θα ολοκληρωθεί στις 30 και 31 Ιουλίου, οπότε και θα παρουσιαστούν τα γλυπτά, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν δύο συναυλίες στις τοπικές κοινότητες Νέου Σκοπού και Εμμανουήλ Παππά.

Τα γλυπτά που ετοιμάζουν οι γλύπτες θα κοσμήσουν πάρκα, πλατείες και άλλους δημοτικούς χώρους αναφέρει ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γιώργος Πάνος, ο οποίος καλεί τους Σερραίους και τις Σερραίες να επισκεφθούν τον Εμμανουήλ Παππά και να δουν από κοντά τις δημιουργίες.

Μην χάσετε την ευκαιρία να παρευρεθείτε στο 1ο Συμπόσιο Γλυπτικής Εμμανουήλ Παπάς, στη διάρκεια του οποίου θα έχετε τη δυνατότητα να συνομιλήσετε με τους Γλύπτες και να μάθετε περισσότερα για την τέχνη της γλυπτικής.

info:

 

Το συμπόσιο γλυπτικής ξεκίνησε στις 12 Ιουλίου και συνεχίζεται έως το τέλος του μήνα.

Α.Τ.