ΑΘΛΗΤΙΚΑ

SuperLeague2: Ολυμπιακός Β΄-Πανσερραίκός 2-1

Άπαντες από την αρχή της ημέρας γνώριζαν πως η σημερινή αποστολή του Πανσερραϊκού είχε αυξημένο βαθμό δυσκολίας. Τα «λιοντάρια» καλούνταν να κάνουν την υπέρβαση κόντρα στον Ολυμπιακό Β΄ στο  «Γ. Καραϊσκάκης» ωστόσο μία αυστηρή υπόδειξη πέναλτι και ένα τραγικό λάθος του Καββουσάκη έκριναν την τελική εξέλιξη του ματς. Όπως υποδεικνύει το σκορ ο Πανσερραϊκός  ήταν ανταγωνιστικός, έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους με τους Σερραίους να τρέχουν αρκετά χιλιόμετρα επιτιθέμενοι κυρίως από τις πτέρυγες, αλλά δεν κατάφεραν να φύγουν με αποτέλεσμα από το Φαληρικό Στάδιο. Από την άλλη για ακόμη μία φορά τα λάθη στην άμυνα και τα ατομικά μαρκαρίσματα αποδείχτηκαν η «αχίλλειος φτέρνα» της ομάδας του κ. Σαραγόσα.  
Στα ευχάριστα στιγμιότυπα του αγώνα, Σερραίοι φίλαθλοι  που ταξίδεψαν μέχρι τον Πειραιά ανήρτησαν πανό  με  ευχές προς τον παλαίμαχο τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού και του Ολυμπιακού Παναγιώτη Κελεσίδη ο οποίος αυτό το διάστημα δίνει την δική του μάχη κόντρα στον κορονοϊό!  
 
Ο Ολυμπιακός Β΄ απείλησε μόλις στο 4ο λεπτό, σε μία παράλληλη μπαλιά με την εστία του Καββουσάκη ο Βοΐλης δεν έπιασε καλά την προβολή, με τον Ζέρη να προλαβαίνει την μπάλα πριν μπει στα δίχτυα. Στο 12ο λεπτό πλασέ του Μαρίνου πέρασε άουτ, ο ίδιος παίκτης απείλησε και στο 16΄με το νέο πλασέ που επιχείρησε να περνάει ξανά άουτ. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι  στο  28΄,σε μία φάση τραβηγμένη από τα μαλλιά  ο διαιτητής «είδε» ανατροπή του Σούρλη από τον Πίντο και έδειξε την λευκή βούλα, προκαλώντας την αντίδραση του πάγκου του Πανσερραϊκού.  Την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών ανέλαβε ο Κωστή ο οποίος ευστόχησε ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, τα ρκετά φάουλ στον αγωνιστικό χώρο έριξαν τον ρυθμό με τις δυο ομάδες να παίρνουν την άγουσα για τα αποδυτήρια, σκορ ημιχρόνου 1-0.
Η επανάληψη ξεκίνησε με το καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Πανσερραϊκό,  ο Παπαβασιλείου συνεργάστηκε ωραία με τον Μαρτσιόνι, ο οποίος έκανε το σουτ με το αριστερό λίγο έξω από την περιοχή για το 1-1.Οι Σερραίοι όμως δεν πρόλαβαν να χαρούν την ισοφάριση, στο 52΄τραγικό λάθος του τερματοφύλακα επέτρεψε στον Αλέξανδρο Βοϊλη να κλέψει την μπάλα και από κοντα να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, 2-1. Οι φιλοξενούμενοι επηρεασμένοι από την «ψυχρολουσία» άργησαν να βγάλουν σφυγμό επιτρέποντας στον Ολυμπιακό Β΄ να κυριαρχήσει ελέγχοντας τον ρυθμό και την κατοχή της μπάλας. Τελευταία αξιόλογη φάση στο μάτς ένα σουτ των γηπεδούχων στο 78΄.

Την επόμενη αγνωστική ο Πανσερραϊκός δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις (ρεπό), οι συνθήκες επιτρέπουν στον κ. Σαραγόσα και την ομάδα να δουλέψουν προς την διόρθωση των κακός κειμένων.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Ολυμπιακός Β': Στουρνάρας, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς, Μαρίνος, Βοϊλης, Κίτσος, Κωστή, Σουρλής
 
Πανσερραϊκός: Καβουσάκης, Ζέρης, Κρητικός, Ανάκογλου, Κανίς, Γιανναράκης, Κούκολης, Μαρκιόνι, Πίντο, Μέσι, Παπαβασιλείου