ΤΟΠΙΚΑ

Θα μας πάρουν με τις πέτρες…

Στην ευρεία σύσκεψη συμμετείχαν Λουλουδοσύμβουλοι, μεταγραφές, Δερβέναγες και κανά δυο Αγάδες από το Οσμάν και Χριστιάν Καμήλα, Νέσλιανλη κ.α.. Οι γνωστοί πληροφοριοδότες της Λουλουδούπουλης απουσίαζαν.

Στην ευρεία σύσκεψη συμμετείχαν Λουλουδοσύμβουλοι, μεταγραφές, Δερβέναγες και κανά δυο Αγάδες από το Οσμάν και Χριστιάν Καμήλα, Νέσλιανλη κ.α.. Οι γνωστοί πληροφοριοδότες της Λουλουδούπουλης απουσίαζαν.

Τι ήταν να γράψουμε ότι οι ΛουλουδοΣύμμαχοι παρακολουθούν ταχύρυθμα ενημερωτικά σεμινάρια προκειμένου να είναι σε θέση να σταθούν αξιοπρεπώς σε συζητήσεις και να αντιπαραθέσουν επιχειρήματα που αναδεικνύουν και προβάλλουν τις μακέτες (έργο) της Λουλουδοαρχής, ο Λουλουλοδήμαρχος προκάλεσε νέα σύσκεψη με θέμα: «Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, κάνει πως δεν καταλαβαίνεις».
Στην ευρεία σύσκεψη συμμετείχαν Λουλουδοσύμβουλοι, μεταγραφές, Δερβέναγες και κανά δυο Αγάδες από το Οσμάν και Χριστιάν Καμήλα, Νέσλιανλη κ.α.. Οι γνωστοί πληροφοριοδότες της Λουλουδούπουλης απουσίαζαν.
Ο Λουλουδοδήμαχος πήρε το λόγο:
Προσέξτε με. Έχουμε πληροφορίες ότι θα ζήσουμε τοξικές πρακτικές το επόμενο διάστημα. Θα μας κατηγορούν διαρκώς για να βρισκόμαστε σε θέση άμυνας. Να απολογούμαστε για τα λάθη και τις παραλείψεις μας. Για υποσχέσεις που δώσαμε, για κουβέντες που είπαμε, για το πρόγραμμα που δεν υλοποιήσαμε. Όλους αυτούς θα τους επιτεθούμε με όλα τα μέσα που φροντίσαμε να διαθέτουμε. Λεφτά υπάρχουν. Να μην ανησυχείτε.
 
Απαιτώ για τους περισσότερους από εσάς. Πρώτα: Μην συνομιλείτε κατ’ ιδίαν με τους αντιπάλους. Δεν έχει καμία αξία να μιλάτε με κανέναν υποψήφιο του Στρατηγού ή εκείνης της πρώην δόκιμης Σύμμαχου μας, που πρόσφατα ανακάλυψε ότι υπάρχει Αυτοδιοικητικό κενό. Σας το τονίζω . Αυτοί θέλουν να σας δηλητηριάσουν με ψέματα. Θέλουν να κλονίσουν την εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπο μου και τον στενό πυρήνα της ηγεσίας μας. Να λέτε ένα δεν ξέρω, δεν γνωρίζω, το αγνοώ, δεν το έχω υπόψη μου ή δεν μπορώ να σας πω κάτι για αυτό και τελειώσατε.
Όταν όμως η συζήτηση είναι ανοιχτή και παρακολουθείτε και από άλλους ανένταχτους λουλουδοπολίτες, να κινείστε στη βάση των ενημερωτικών σημειωμάτων που σας στέλνουμε κάθε πρωί. Εκείνα, ξέρετε που κάνουν το μαύρο άσπρο.
Αν δεν επαρκούν οι γνώσεις για οποιοδήποτε θέμα, ανεξαρτήτως δυσκολίας, σε κάθε περίπτωση είστε υποχρεωμένοι εκείνη την ώρα να καλέσετε τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Πρόεδρο Οργανισμού, σε όποιους έχω αναθέσει θέση ευθύνης. Τους έχω δώσει όλους εντολή, δεν τους πληρώνω τζάμπα, να απαντούν άμεσα. Και σας υπενθυμίζω, ότι αν υποχρεωθείτε να αποδεχθείτε ότι φταίει κάποιος, τότε να το έχετε καλά στο μυαλό σας ότι οι ευθύνες σταματούν μέχρι τους Αντιδημάρχους. Ποτέ μα ποτέ δεν συνεχίζουν παραπάνω.
 
- Λουλουδοδήμαρχε, κι αν οι εντεταλμένοι και οι άλλοι δευτεροκλασάτοι Λουλουδοσύμμαχοι δεν γνωρίζουν, που συνήθως δεν γνωρίζουν, μπορούμε να καλούμε και εσάς.
- Εύστοχο το ερώτημα σου Αμίλητε…
- Για δώσε ένα παράδειγμα να καταλάβουν και οι υπόλοιποι τι εννοείς;
- Να τώρα τελευταία μας κατηγορούν ότι δίνουμε αναθέσεις σε διάφορες μονοπρόσωπες εταιρείες, ακόμη και στην Αθήνα π.χ σημαιούλες. Μας λένε ότι όποια πέτρα (ανάθεση) κι αν σηκώσουμε είναι από κάτω ένας συγγενής και φίλος του κονκλαβίου (ηγεσία) της Λουλοδοσυμμαχίας. Ξέχωρα που ήδη έχουν αρχίσει να μας παίρνουν με τις πέτρες, Τι απαντάμε;
- Έχει κανένας άλλος κανένα παρόμοιο παράδειγμα;
- Εμένα με ρώτησαν για εκείνες τις προκάτ αίθουσες νηπιαγωγείου. Γιατί τα κάναμε κατ’ επείγουσα ανάθεση, αφού δεν ήταν πραγματικός λόγιας μιας και τα παιδάκια μπήκαν στις αίθουσες μετά από ένα χρόνο. Γιατί και δεν κάναμε νόμιμο διαγωνισμό να κερδίσουμε και τίποτα από τις εκπτώσεις αλλά τα χρυσοπληρώσαμε;
- Γιατί κρυφογελάς Δερβέναγα μου, θες να προσθέσεις κάτι;
- Τα αμίλητα παιδιά μας ένα δίκιο το έχουν. Δεν έχουν εμπειρία να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τα ρεζιλίκια μας. Να υποστηρίξουν ότι ψιχαλίζει ακόμη και όταν μας φτύνουν. Ακούστε με. Σε όσους μας φτύνουν να λέτε ένα μεγάλο ευχαριστώ, είναι άτιμο πράγμα το μάτι.
- Τι μας λες Κατιφέ, εσύ βολεύτηκες στην Αντιδημαρχία μετά με την μεταγραφή. Μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει. Πήγα να πω προχθές χαριτολογώντας ότι ίσως να μας έχουν ματιάσει και ξέρεις τι μου απάντησαν. Το χειρότερο με τη Λουλουδοσυμμαχία δεν είναι ότι πιστεύετε στο μάτι, αλλά το χειρότερο είναι ότι πιστεύετε ότι είστε άξιοι ματιάσματος.
- Σας παρακαλώ όχι προσωπικές αντιπαραθέσεις παρενέβει ο Λουλουλοδήμαρχος.
- Θες να πεις κάτι Ζουμπούλη (Υάκινθος);
- Λουλουδοδήμαρχε τώρα θα ήθελα να έτρεχα μέσα σε ένα καταπράσινο λιβάδι, με πολλά αγριολούλουδα, ευτυχισμένος και ανέμελος κάτω από το φως του φεγγαριού, αλλά μου τελείωσε το ούζο. Τι να θέλω Λουλουδοδήμαρχε;
Εσύ δεν μου φόρτωσες να προσλάβω τον άλλο ως έμμισθο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου σε μια Επιχείρηση που είναι καταχρεωμένη και τώρα «Ποιώ τον Παπίαν».
- Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. Μην το εξηγείς και σώπασε για πάντα.
- Λουλουδοδήμαρχε πετάγεται το Σκυλάκι, εμένα με ρώτησε κάποιος που είχε δει τη συζήτηση για τα Led, πως ανεξήγητα μέσα σε δύο λεπτά μειώσαμε το αρχικό τίμημα κοντά δύο εκατομμύρια ευρώ. Ήρθε και η άλλη Σερραϊκή εταιρεία και το κοστολόγησε 4 εκατομμύρια λιγότερα το έργο.
- Ο Αρμπαρόριζας καταλαβαίνει ότι το κλίμα βαραίνει και θέλοντας να το αλλάξει ρωτάει τον Λουλουλοδήμαρχο. Τι θα κάνουμε με την διεύρυνση της Λουλουδοσυμμαχίας. Ο Νάρκισσος δύο χρόνια μας ‘’κράζει" δημοσίως, μας κοροϊδεύει, μας περιγελά. Τώρα δηλαδή θα τον βάλουμε κι αυτόν στην Κολυμπήθρα του Σιλωάμ. Θα τον εξαγνίσουμε κι αυτόν. Ρεζίλι γινόμαστε. Θα μας κοροϊδεύουν όλοι.
- Πάνω σε αυτό πετάγεται ο Λουλουδοδήμαρχος. Ξέρετε πως βγήκε η φράση Κουτσοί, στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα. Αν όχι να το διαβάσετε. Εγώ πρέπει να επανεκλεγώ Λουλουδοδήμαρχος και σας λέω μιας και έχω τη συνολική ευθύνη, εγώ πληρώνω τον βαρκάρη. Κουτσοί, στραβοί είναι καλοδεχούμενοι στη Λουλοδοσυμμαχία. Και μην αγχώνεστε , όποιος και να έρθει , θα φροντίσουμε κανείς από αυτούς να μην καταφέρει να εξαγνιστεί μέσα από την εκλογική διαδικασία.
- Πετάγεται ο Κατιφές. Κι εγώ Λουλουδοδήμαρχε;
- Κατιφέ, σου έχω πει χίλιες φορές και συνεχίζεις να με γράφεις, Να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Δεν βλέπεις τον Γαρδένη, αρνάκι. Στόμα έχει μιλιά δεν έχει.
- Ξαφνικά πετάγεται και ακούγεται: "η Σωτηρία της Ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα". Μικρή φοβόμουν τον κακό λύκο και τώρα μέσα στη Λουλουδοσυμμαχία έχω αρχίζει να φοβάμαι τα πρόβατα.
- Λουλουδοσύμμαχοι, νομίζω ότι χάσαμε τον προσανατολισμό μας. Ακούστε με. Καταγράφηκαν οι προβληματισμοί σας. Δεν το βάζουμε κάτω. Απλά είχαμε μια δύσκολη τετραετία. Εγώ όπως σας έχω υποσχεθεί είμαι εδώ για να αφήσω όλα τα λουλούδια να ανθίσουν. Και όταν τα λουλούδια ανθίζουν, οι μέλισσες έρχονται απρόσκλητες. Ξέρω καλύτερα από όλους ότι το ψέμα βγάζει λουλούδια, αλλά δεν βγάζει καρπούς. Θα σας το πω με Λουλούδια.
- Μη Λουλουδοδήμαρχε. Στην ηλικία μου τα λουλούδια με τρομάζουν. Προχθές κοιμόμουν και ήρθε η άλλη η ΛουλουδοΣύμμαχος και μου άφησε Λουλούδια, λες και απεβίωσα. Να ξέρεις πόσο νευρίασα. Της είπα να τα πάρει και να εξαφανιστεί. Η κοροϊδία συγχωρείται δυσκολότερα από τι βρισιά.
- Μάλιστα. Να ξέρετε ότι ψάχνουμε υποψηφίους που να έχουν πάνω από 20 ακόλουθους στο τουιτερ… και πάνω από 20 νέους φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά covid εποχή.
- Και για να απαντήσω στους προλαλήσαντες. Να κάνουν ότι κάνω κι εγώ. Στην αρχή κάθε τηλεφωνήματος να λένε ότι έχουν λίγη μπαταρία για να μπορούν να το κλείνουν όποτε θέλουν.
- Αρμπαρόριζα δεν τελείωσα, που πας.
- Δεν πάω καλά.
- Περίμενε θα πάμε μαζί κι εγώ προς τα εκεί πάω…!!!
 
 
 
ΥΓ: Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.