ΤΟΠΙΚΑ

ΧΡΥΣΑΦΗΣ – Δήμαρχος Σερρών ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ LIKE – εχθρών και φίλων - Του Παναγιώτη Κοτρώνη

Με την ευκαιρία της επίσκεψης Μητσοτάκη στις Σέρρες Και την υποδοχή από τον κ.Χρυσάφη, ωσάν να ήταν Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σερρών

Με την ευκαιρία της επίσκεψης Μητσοτάκη στις Σέρρες Και την υποδοχή από τον κ.Χρυσάφη, ωσάν να ήταν Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σερρών

Να σημειώσω ότι ακολουθώντας τα βήματα του Ωτακουστή Πρωθυπουργού, ο κ.Δήμαρχος στον μόνο Τομέα που παίρνει όχι απλώς καλό βαθμό, αλλά ΑΡΙΣΤΑ, είναι ο Τομέας Παρακολούθησης των LIKE εχθρών και φίλων.
Έστησε ολόκληρο ΔΙΚΤΥΟ με Επικεφαλής τον ίδιο και παρακολουθεί τα like που κάνουν οι φίλοι της Συμμαχίας Σερραίων  σε εχθρούς της Παράταξης και ανάλογα τους επιπλήττουν ώστε να μην ξανασυμβεί, και
Επιβάλλει στους φίλους της Συμμαχίας να κάνουν επιτακτικά like σε αναρτήσεις δικές του ή των Αντιδημάρχων και Προέδρων Δημοτικών Οργανισμών και να τους επαινούν για τα Ανύπαρκτα Έργα που τάχα υλοποιούν.
 
Τις Προεκλογικές του Υποσχέσεις τις έγραψε στα παλιά του τα Παπούτσια.
Ή μήπως κάνω λάθος;
Διαβάστε μερικές ανήκουστες υποσχέσεις από το Πρόγραμμα του 2019 και πείτε μου εσείς, αν έστω και μία υλοποιήθηκε.
Δεκτές και απαντήσεις από Χρυσάφη και Σία ΑΕ – Δημοτική Αρχή.
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2019
• Κέντρο Ολοήµερης Προστασίας Ηλικιωµένων
• Κινητή Μονάδα Φροντίδας Καρκινοπαθών
• Γραφείο Συνταξιοδοτικών και Ασφαλιστικών θεµάτων
• Παιδικές κατασκηνώσεις. Αξιοποιούµε τις υποδοµές της Χρυσοπηγής και παρέχουµε δωρεάν καλοκαιρινές διακοπές σε παιδιά συνδηµοτών µας.
• Δράση «Στηρίζω τα νεογνά»
• Παρέχουµε δωρεάν ηλεκτρικό ρεύµα και δωρεάν ενεργειακές αναβαθµίσεις σε ειδικές οµάδες πολιτών, όπως πολύτεκνοι, ΑµεΑ, άποροι κ.α.
• Την Πλατεία Εµπορίου, µετατρέπουμε σε πραγµατική πλατεία µε πολύ πράσινο, µε παιδική χαρά, µε υπογειοποίηση των δρόµων και τη δηµιουργία υπόγειου πάρκινγκ.
 
ΚΑΙ ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ , ΘΑ………………………..