ΤΟΠΙΚΑ

2ος ΚριΚρι Super Spoon Half-Marathon Σερρών

Οι Μαραθωνοδρόμοι Σερρών σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας – Θράκης, προκηρύσσουν και διοργανώνουν Ημιμαραθώνιο δρόμο με την επωνυμία 2ος ΚριΚρι Super Spoon Half-Marathon Σερρών.
 
Διαδρομή 21,1χλμ
Πρόκειται για μια διαδρομή 21,1 χλμ μέτριας δυσκολίας, με υψηλότερο σημείο τα 157μ στο 10ο χλμ, στο χωριό Νέο Σούλι και χαμηλότερο 46μ στο σημείο αφετηρίας – τερματισμού. Ο αγώνας αποτελεί μια ευχάριστη δοκιμασία τόσο για τον δρομέα των μεσαίων αποστάσεων, όσο και για αυτόν που βρίσκεται εν μέσω προετοιμασίας για τον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας! Η διαδρομή είναι πιστοποιημένη από τη Διεθνή Ομοσπονδία Στίβου IAFF.
 
Δικαίωμα συμμετοχής στον ημιμαραθώνιο έχουν αθλητές-αθλήτριες που είναι εγγεγραμμένοι σε σωματεία-μέλη του ΣΕΓΑΣ και ανεξάρτητοι αθλητές που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους (οι γεννηθέντες το 2004 και μεγαλύτεροι). Έσοδα της διοργάνωσης θα δοθούν στο κέντρο θεραπευτικής ιππασίας Σερρών ΚΕΘΙΣ.
  
 
Πληροφορίες Διεξαγωγής
Ημερομηνία:
18 Σεπτεμβρίου 2022 – 09:00π.μ.
Τόπος: Σέρρες
Τύπος: Ημιμαραθώνιος – 21.1χλμ
Διαδρομή: Πλατεία Κρονίου – Δ. Σολωμού – Μ. Αλεξάνδρου – Αγίας Σοφίας – Δ. Μαρούλη -΄Αγιος Ιωάννης-Επτάμυλοι – Κρι κρι – Σκλαβενίτης – Παράδρομος Εθνικής οδού Σερρών-Δράμας- Νέο Σούλι-Αριστερά στην εκκλησία Αγίας Μαρίνας – Οινούσα -΄Αγιος Ιωάννης – Δ. Μαρούλη –  Εξοχών (μέχρι το κολυμβητήριο) – Αγίας Σοφίας – Μ. Αλεξάνδρου – Πλατεία Κρονίου.
Βόλτα Run 5km Μπεκιάρειος Δρόμος

Πάρε μέρος στο Βόλτα Run 5km – Μπεκιάρειο Δρόμο και κάνε την Κυριακάτικη Βόλτα σου πιο διασκεδαστική! Πέντε χιλιόμετρα δεν είναι πολλά, και όταν συμμετέχεις με παρέα είναι ακόμα πιο ευχάριστα. Με εκκίνηση στον πεζόδρομο της Μεραρχίας μπροστά από το Βόλτα καφέ, ξεκινάμε όλοι μαζί για τρέξιμο, jogging,δυναμικό βάδισμα ή ακόμα και περπάτημα, για 2,5χλμ έως την Κοιλάδα Σερρών και πίσω.
 
Το Βόλτα Run 5km είναι ένας εύκολος αγώνας για μικρούς & μεγάλους, μια ευκαιρία για παιδιά και εφήβους να γνωρίσουν το τρέξιμο & τον αθλητισμό. Είναι ένας αγώνας για όλους, για αυτούς που κυνηγάνε μια θέση στο βάθρο, για όσους θέλουν να τρέξουν, να κάνουν jogging, δυναμικό περπάτημα είτε απλά να περπατήσουν. To Βόλτα Run 5km είναι το ιδανικό αθλητικό event για όλους όσους θέλουν να δοκιμάσουν να συμμετέχουν πρώτη φορά σε αγώνα ή να αναμετρηθούν με τους φίλους τους. Εξάλλου πάντα είναι πιο ωραία να τρέχει κανείς με παρέα, για αυτό δήλωσε συμμετοχή μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, και έλα στην μεγάλη παρέα του Βόλτα Run 5km!
 
Πληροφορίες Διεξαγωγής
Ημερομηνία:
18 Σεπτεμβρίου 2022 – 09:15π.μ.
Τόπος: Σέρρες
Αφετηρία-Τερματισμός: Πλατεία Κρονίου
Απόσταση: 5 χλμ
Διαδρομή: Πλατεία Κρονίου – Δ. Σολωμού – Μ. Αλεξάνδρου – Εξοχών – Αναστροφή στον θερινό κινηματογράφο και επιστροφή.
Kids run Παιδικό Κολέγιο

Ο αγώνας “Kids run Παιδικό Κολέγιο” είναι ένας ευχάριστος αγώνας γιορτή 500 μέτρων που ξεκινά από την Πλατεία Εμπορίου & τερματίζει μπροστά από το καφέ Βόλτα. Πρόκειται για μία ασφαλή και εύκολη διαδρομή ειδικά σχεδιασμένη για μικρά παιδιά ώστε να νιώσουν την χαρά ενός αγώνα τρεξίματος χωρίς ωστόσο να κουραστούν.
 
Νικητές στον αγώνα “Kids run Παιδικό Κολέγιο” είναι όλοι όσοι συμμετέχουν! Τα παιδιά σας, οι φίλους τους & εσείς! Μοιραστείτε μοναδικές στιγμές μαζί με τα παιδιά σας, μάθετε τους τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα. Ελάτε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 στην Πλατεία Κρονίου για το μοναδικό αυτό αθλητικό event όπου όλοι είναι νικητές!
 
Πληροφορίες Διεξαγωγής
Ημερομηνία:
18 Σεπτεμβρίου 2022 – 09:20π.μ.
Τόπος: Σέρρες
Απόσταση: 500μέτρα
Κόστος συμμετοχής: 3€

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά που γεννήθηκαν τα έτη 2013-2014-2015. Μπορούν να μετέχουν και παιδιά μικρότερης ηλικίας με την προϋπόθεση να συνοδεύονται από γονέα-κηδεμόνα σε όλη την διάρκεια της διαδρομής.

Η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται από τον ασκούντα την γονική μέριμνα και επιμέλεια γονέα.

Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής γίνεται υποχρεωτικά παρουσία γονέα/κηδεμόνα.

Στο τέλος της διαδρομής θα δοθούν στους μικρούς μας φίλους αναμνηστικά μετάλλια!!
 
Το “Kids run Παιδικό Κολλέγιο” δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Σκοπός του είναι να νιώσουν τα παιδιά τη χαρά της συμμετοχής και του τρεξίματος! Για το λόγο αυτό, δεν θα υπάρχουν χωριστές βραβεύσεις για τους τρείς πρώτους.
 
Δήλωση Συμμετοχής & Πληρωμή
  • Με κατάθεση στον λογαριασμό των Μαραθωνοδρόμων Σερρών
  • Τράπεζα Πειραιώς – Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Σερρών
  • GR29 0172 2570 0052 5708 9928 019
 
Πληρωμή συμμετοχής μόνο ηλεκτρονικά

Δεν θα υπάρχει ταμείο κατά την παραλαβή αριθμών-bib
 
Η υποβολή της δήλωσης όλων των αγώνων θα γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση από 01/07/2022 αποκλειστικά στη συνημμένη φόρμα εγγραφής που έχει αναρτηθεί στο sιte των Μαραθωνοδρόμων Σερρών.

Το ανώτατο όριο εγγραφών έχει ως εξής: 
  • Για τον ημιμαραθώνιο 300 δρομείς,
  • για τα 5000μ. όριο εγγραφών 500 δρομείς
  • και για τα 500μ. Δημοτικών Σχολείων στα 300 παιδιά.
Για εγγραφές αλλά και για πληροφορίες για την διοργάνωση μπορείς να επισκεφθείς και την ιστοσελίδα του αγώνα Αγώνες | Μαραθωνοδρόμοι Σερρών (marathonserres.gr)
 
 
 
Λόγω της μεγάλης ζήτησης και των περιορισμένων θέσεων στους αγώνες, έγκυρες είναι μόνο οι εγγραφές για τις οποίες έχει πληρωθεί το αντίστοιχο κόστος συμμετοχής.