ΚΟΙΝΩΝΙΑ

33χρονη εξέδιδε ανήλικη για τουλάχιστον ένα χρόνο

Την προώθησε σε διαμέρισμα άγνωστου στις Σέρρες, όπου η ανήλικη εργάστηκε έναντι ελάχιστης αμοιβής και με εξαντλητικά ωράρια...

Την προώθησε σε διαμέρισμα άγνωστου στις Σέρρες, όπου η ανήλικη εργάστηκε έναντι ελάχιστης αμοιβής και με εξαντλητικά ωράρια...

Σοκάρουν τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με υπόθεση εκμετάλλευσης ανήλικης από 33χρονη.

Έπειτα από αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι η 33χρονη, εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο, εξέδιδε ένα κορίτσι που σήμερα είναι 17 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η δράστιδα εκμεταλλεύτηκε το νεαρό της ηλικίας, την οικογενειακή κατάσταση και την εμπιστοσύνη που της επέδειξε η μητέρα της ανήλικης.

Αρχικά την προώθησε σε οίκους ανοχής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και σε διαμέρισμα άγνωστου στις Σέρρες, όπου η ανήλικη εργάστηκε έναντι ελάχιστης αμοιβής και με εξαντλητικά ωράρια...

Ακολούθησε πρόσκαιρη διακοπή των συχνών επαφών της 33χρονης με την ανήλικη.

Την περασμένη Πέμπτη, η δράστιδα έφερε σε επαφή το θύμα με έναν άντρα με σκοπό την ερωτική συνεύρεση έναντι αμοιβής, χωρίς όμως συμφωνία.

Η ανήλικη, ξεκίνησε να εργάζεται ως εκδιδόμενη στη Θεσσαλονίκη υπό την εκμετάλλευση άντρα, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Την προήγαγε και την εξανάγκαζε στην πορνεία αποκομίζοντας χρηματικά ποσά και αποδίδοντας ελάχιστο μέρος των κερδών στην ίδια.

Η 33χρονη συνελήφθη και η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.