ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγριες Μέλισσες: Η Θεοφανία Παπαθωμά πρόδωσε το spoiler για το φινάλε με μια φωτογραφία

Η φωτογραφία του τελευταίου γυρίσματος στο τελευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών. Η τηλεοπτική Βιολέτα υποδέχεται όλες τις γυναίκες της σειράς για να πουν αντίο με συγκίνηση, αλλά εκείνη δεν μπορεί να δεχτεί τον αποχωρισμό.  
 
Το «3,2,1» του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου ακούστηκε για τελευταία φορά και όλες οι γυναίκες των Άγριων Μελισσών μας χάρισαν ένα τελευταίο φωτογραφικό ενσταντανέ στο καφενείο της Βιολέτας. Οι αδελφές Σταμίρη και όλες οι τηλεοπτικές ηρωίδες που αγαπήσαμε μας έδωσαν άθελά τους και ένα spoiler, ενώ η Θεοφανία Παπαθωμά συγκινείται που αφήνει το καφενείο της.
 
Η μεγάλη γιορτή έκπληξη στο τελευταίο επεισόδιο


Οι γυναίκες που ενώθηκαν σαν μία γροθιά στο σενάριο για να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία και να μοιραστούν τις χαρές τους (λιγοστές βέβαια) με total 70's look συναντιούνται στο σπίτι της Ρίζως και στο καφενείο, εκεί που μοιράστηκαν καημούς και έκαναν σχέδια προστασίας για κάθε έναν από τους αγαπημένους τους στο Διαφάνι. Αυτή είναι η φωτογραφία από το τελευταίο γύρισμα σε μία σκηνή που θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, το οποίο θα είναι γιορτινό. Ναι, με χαρά θα είναι το φινάλε των Άγριων Μελισσών. Η Αμαλία Καβάλη, η Μαρία Κίτσου, η Βίκυ Διαμαντοπούλου, η Δανάη Μιχαλάκη, η Αλίκη Αλεξανδράκη, η Δανάη Λουκάκη, η Θεοφανία Παπαθωμά και η Έλλη Τρίγγου ποζάρουν στο τελευταίο στιγμιότυπο χαρούμενες.