ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακριβά τα ταξίδια των Χριστουγέννων

Χτυπάνε κόκκινο" οι τιμές των καταλυμάτων για την περίοδο των Χριστουγέννων. Πάνω από το 2019 η ζήτηση για ταξίδια στο εξωτερικό.

Χτυπάνε κόκκινο" οι τιμές των καταλυμάτων για την περίοδο των Χριστουγέννων. Πάνω από το 2019 η ζήτηση για ταξίδια στο εξωτερικό.

Σε Ελλάδα και εξωτερικό πρόκειται να ταξιδέψουν αυτές τις γιορτές πολλοί Έλληνες, με τις τιμές των ξενοδοχείων αλλά και των πακέτων διακοπών να είναι αρκετά αυξημένες, γεγονός που όμως δεν φαίνεται ότι επηρεάζει τη ζήτηση.

Στην αντίπερα όχθη, όμως, συναντάται η Νάουσα, στο νομό Ημαθίας, με μέσο όρο τιμής ανά διανυκτέρευση στα 98 ευρώ. Το πιο ακριβό της κατάλυμα κοστολογείται στα 141 ευρώ, ενώ το πιο οικονομικό της στα 75 ευρώ.

Ακόμη και πιο προσιτές λύσεις υπάρχουν στο Πήλιο, όπου οι τιμές καταλυμάτων ξεκινούν από τα 42 ευρώ ανά διανυκτέρευση, τα Τρίκαλα Κορινθίας από τα 54 ευρώ ανά διανυκτέρευση, τα Ιωάννινα από 56 ευρώ ανά διανυκτέρευση και την Καλαμπάκα από 65 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αναδεικνύονται οι αρχαιότητες της «Οικίας Κοκοβίκου», στην Πλάκα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εξαφάνιση 16χρονης Λόρας: Μαρτυρία ανηλίκων για εμφάνισή της στου Ζωγράφου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παραιτήθηκε η Μαρία Καρυστιανού από το ΔΣ του Συλλόγου συγγενών θυμάτων των Τεμπών – Καταγγελίες για «τρικλοποδιές» και έλλειψη διαφάνειας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σερραία δασκάλα «ζωντάνεψε» δημοτικό σχολείο στις Κυκλάδες – Πανελλήνια διάκριση για τη Φολέγανδρο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πάτρα: Στην Ασφάλεια ο 58χρονος άνδρας του βίντεο – Καρέ-καρέ το πρωινό πριν φύγει η 16χρονη για την Αθήνα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εμφανίστηκε αυτοβούλως ο άνδρας που συνομιλούσε με τη 16χρονη Λόρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σέρρες: Αναφορές υπήρχαν, πρόληψη όχι-Στο μικροσκόπιο εισαγγελικής έρευνας οι ευθύνες του κρατικού μηχανισμού πριν την τραγωδια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σέρρες: Την υπεράσπιση του 16χρονου ανέλαβε ο δικηγόρος Μανώλης Βονικάκης – Δήλωση με αιχμές για τον χειρισμό της υπόθεσης