ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Αλέξανδρου Χατζηδημητρίου για την Προεδρία

Η συστηματική αδράνεια των τελευταίων χρόνων καθιστά αναγκαία τη διαμόρφωση νέου διεκδικητικού πλαισίου και λειτουργίας του θεσμού

Η συστηματική αδράνεια των τελευταίων χρόνων καθιστά αναγκαία τη διαμόρφωση νέου διεκδικητικού πλαισίου και λειτουργίας του θεσμού

Σε μία ιδιαίτερα ευνοϊκή συγκυρία για τον ίδιο ,αφού εχθές ανακοινώθηκε πώς το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών έλαβε επιτέλους το πράσινο φως για τη λειτουργία 

του, ο  αντιπρόεδρος του Πανσερραϊκού Αλέκος Χατζηδημητρίου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως προέδρου για το Επιμελητήριο Σερρών. Ο πρώην βουλευτής και π.Πρόεδρος της Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας, με την ιδιότητα του επιχειρηματία αλλά και του νομικού δηλώνει ότι επιθυμεί να θέσει νέους στόχους για το Επιμελητήριο σε επίπεδο στρατιωτικής αναπτυξιακό για το νομό Σερρών. 

Η υποψηφιότητα του επιπλέον γίνεται γνωστή σε μία στιγμή που το Επιμελητήριο Σερρών μάλλον βρίσκεται σε τέλμα, καθώς πέραν των άλλων δραστηριοτήτων ψυχαγωγικών που είχε εγκαινιάσει ο Χρήστος Μέγκλας ουδεμία επιχειρηματική δραστηριότητα δεν παράγεται πλέον από το θεσμό.

Η ανακοίνωση υποψηφιότητας Αλέξανδρου Χατζηδημητρίου για την προεδρία του ΕΒΕΣ:

 

 

Αγαπητά μέλη του ΕΒΕΣ
Αγαπητοί φίλοι

 
 

Με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνω, θα ήθελα σήμερα να σας ανακοινώσω την απόφαση μου να διεκδικήσω την προεδρία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Σερρών.
Απόφαση την οποία έλαβα ύστερα από μακρά σκέψη, αμέτρητες συζητήσεις με φίλους και γνωστούς, ανθρώπους του τοπικού επιχειρείν καθώς και αφουγκραζόμενος τις καθημερινές ανησυχίες και προβληματισμούς πολλών ακόμα, χωρίς καμία διάκριση, τόσο μέσα από τις θεσμικές θέσεις τις οποίες κατά καιρούς υπηρέτησα όσο και μέσα από την πολυετή επαγγελματική μου δραστηριότητα.
Όλοι μας βιώνουμε την δύσκολη έως εχθρική μερικές φορές πραγματικότητα, σε κάθε κλάδο της επιχειρηματκότητας, τόσο στη Χώρα μας όσο και ακόμα περισσότερο στο Νομό μας. Έτσι λοιπόν όλοι μαζί θα πρέπει να χαράξουμε μία νέα πορεία προς την ανάπτυξη. Κρατώντας όλα όσα μέχρι και σήμερα έχουμε καταφέρει και δημιουργώντας νέες συνθήκες, αναλαμβάνοντας καινούργιες πρωτοβουλίες και δράσεις.
Σήμερα λοιπόν ξεκινά μία νέα πορεία. Μία πορεία στην οποία δεν έχουμε αντιπάλους αλλά μόνο συνοδοιπόρους. Αντίπαλοι τα κοινά μας προβλήματα. Συνοδοιπόροι όλοι όσοι καθημερινά μάχονται για την επαγγελματική και οικογενειακή επιβίωση τους.
Βασική μας επιδίωξη είναι η αναμόρφωση του χαρακτήρα και ρόλου του ΕΒΕΣ. Το επιμελητήριο θα πρέπει να συνδιαμορφώνει, μαζί με τις άλλες δυνάμεις του τόπου μας και να καθοδηγεί. Να πρωτοστατεί , να συνθέτει και να συνεργάζεται.
Στη μακρά πορεία μέχρι τις εκλογές θα έχουμε πάρα πολλές ευκαιρίες να συζητήσουμε, να οραματισθούμε, να προτείνουμε και να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο αύριο.
Θα ήθελα επίσης με την ευκαιρία, να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όσους και όσες διεκδικήσουν την εκλογή τους στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές. 

 

Η φωνή του επιχειρείν στη Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να είναι δυνατή, καθώς ο ρόλος της είναι σημαντικός στην κοινή μας προσπάθεια για ανάπτυξη.

Αλέξανδρος Νικολάου Χατζηδημητρίου
Υποψήφιος Πρόεδρος ΕΒΕΣ