ΤΟΠΙΚΑ

Από θυελλώδεις ανέμους εκτεταμένες καταστροφές στις Σέρρες

Στο Παγγαίο και το Λαϊλιά έπεσαν τα πρώτα χιόνια

Στο Παγγαίο και το Λαϊλιά έπεσαν τα πρώτα χιόνια

Περισσότερες από 25 κλήσεις  δέχτηκε η Πυροσβεστική Σερρών,Σημαντικές ζημιές προκάλεσε η  κακοκαιρία που έπληξε και την πόλη των Σερρών. Ο δυνατός αέρας ξήλωσε τις τέντες και δέντρα μπροστά από Σερραϊκές επιχειρήσεις.
Επίσης τα πρώτα χιόνια κάλυψαν τις κορυφές των βουνών στις Σέρρες μετά την αλλαγή του καιρού η οποία «έφερε» και τα πρώτα χειμερινά μηνύματα σε πολύ μεγάλα υψόμετρα.
Στο Παγγαίο και το Λαϊλιά έπεσαν τα πρώτα χιόνια.
 
Οι καταστροφές
 
Συγκεκριμένα, ένα δέντρο έπεσε στην είσοδο  πολυκατοικίας στην οδό Δημοσθένους Φλωριά, και έσπευσαν αρμόδιοι κλείνοντας το ένα ρεύμα της κυκλοφορίας για να μην σημειωθεί κάποιο ατύχημα.
Επίσης δέντρο έπεσε και στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.
Περισσότερες από 25 κλήσεις έχει δεχθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών από τα ξημερώματα του Σαββάτου μέχρι και πριν από λίγο, για παροχή βοήθειας, καθώς και για απομάκρυνση δένδρων τα οποία έπεσαν λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην πόλη των Σερρών.
Προχθές ξεριζώθηκε τεραστίων διαστάσεων κλαδί δέντρου στο πρώην στρατόπεδο Παπαλουκά, κι έπεσε λίγα εκατοστά από το δρόμο!
Από τη Δευτέρα η θερμοκρασία θα ανέβει και πάλι ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη περιμένουμε βροχές στα δυτικά με νοτιοδυτικούς ανέμους και θερμοκρασία  μέχρι 20 βαθμούς Κελσίου.
 
Η επόμενη μέρα
 
Μετά τη βελτίωση του καιρού από πλευράς φαινομένων «αποκαλύφθηκε» η λευκή πλευρά του Παγγαίου όρους, όπως και πέρσι τέτοια εποχή