ΤΟΠΙΚΑ

Απόφαση αξιοπρέπειας η αποχώρηση της Δημοτικής συμβούλου Παναγιώτας Καλώτα από την παράταξη Φωτιάδη

Mετά από τα τραγελαφικά τα οποία συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα με την ανεξαρτητοποίηση του ετέρου Δημοτικού συμβούλου Βασίλη χρυσανθίδη και την προσχώρησή του στην αντίπαλη παράταξη του Αλέκου χρυσάφη.

Mετά από τα τραγελαφικά τα οποία συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα με την ανεξαρτητοποίηση του ετέρου Δημοτικού συμβούλου Βασίλη χρυσανθίδη και την προσχώρησή του στην αντίπαλη παράταξη του Αλέκου χρυσάφη.

Απόφαση αξιοπρέπειας η αποχώρηση της Δημοτικής συμβούλου Παναγιώτας Καλώτα από την παράταξη Φωτιάδη, μετά από τα τραγελαφικά τα οποία συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα με την ανεξαρτητοποίηση του ετέρου Δημοτικού συμβούλου Βασίλη Χρυσανθίδη και την προσχώρησή του στην αντίπαλη παράταξη του Αλέκου Χρυσάφη.
Η κυρία Καλωτα τονίζει πως η προσχώρηση του κ. Χρυσανθιδη στην δημοτική αρχή και η ανάληψη μάλιστα ρόλου διοίκησης προσβάλλει και καταλύει κάθε προϋπόθεση ουσιαστικού αντιπολιτευτικού λόγου από την πλευρά της παράταξής Φωτιάδη.
 
Μάλιστα επιρρίπτει σαφείς βολές προς τον επικεφαλής κ.Φωτιάδη -ο οποίος επί της ουσίας έμεινε απαθής-  και κάλυψε τον κύριο Χρυσανθίδη, προσθέτοντας πως έχει να πει μόνο καλά λόγια για το διάστημα της συνεργασία.

Η κ. Καλώτα, αναφέρει μεταξύ άλλων- τα εξής:
«Θέλω να ανακοινώσω την απόφασή μου να αποχωρήσω από την παράταξη ‘ΣΕΡΡΑΣ’ και να συνεχίσω το υπόλοιπο της θητείας μου ως ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος.
Η απόφασή μου αυτή έρχεται μετά την τελευταία εξέλιξη, την αποχώρηση του κ. Χρυσανθίδη, ενός ιδρυτικού στελέχους της παράταξης και προσχώρηση αυτού στη συμπολίτευση, αναλαμβάνοντας ρόλο διοίκησης, με σημαντικό ρόλο στον συντονισμό του δημοτικού έργου.
Το παραπάνω γεγονός θεωρώ ότι καταρχήν καταλύει στις σημαντικές εναπομείναντες προϋποθέσεις για ουσιαστικό αντιπολιτευτικό λόγο από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης και συνεπώς για μένα προσωπικά επέρχεται η διάλυσή της.
Ως γνωστό σε μια μεγάλη παράταξη, όπως είναι η μείζονα αντιπολίτευση αυτή τη στιγμή, η αντιπολίτευση συντονίζεται και καθορίζεται από τον αρχηγό μας σε συνεργασία και ομοφωνία της ομάδας.
Προσωπικά έχω μάθει να σέβομαι τη συνεργασία και την ομάδα. Πιστεύω στη διεύρυνση της αυτοδιοίκησης και στη συναίνεση και υποστηρίζω πάντα τις επιλογές μου και αγωνίζομαι γι’ αυτές.
Το απέδειξα με την πορεία μου και τις τοποθετήσεις μου στα δημοτικά δρώμενα.
Και για όσους δεν γνωρίζουν, μιας και δεν επεδίωξα την αυτοπροβολή, υπηρέτησα τον Δήμο σε θέση ευθύνης, στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΣ, ένα πόστο που όλοι καλά γνωρίζετε πόσο δύσκολο είναι και στην προηγούμενη θητεία μου στην οικονομική επιτροπή.
Καθώς το αρχικό όραμα δεν ευοδώνεται, παραμένοντας πιστή στα πιστεύω μου, επιλέγω την ανεξαρτητοποίηση.
Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου και τον αρχηγό μας κ. Φωτιάδη για τη συνεργασία, τους εύχομαι καλή συνέχεια, όσοι συνεχίσουν στην παράταξη. Τιμώ την ψήφο των συμπολιτών μου και θα είμαι εδώ ως το τέλος της θητείας μου».