ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απόλλων Παραλιμνίου: Ανακοινωσε Γκίκα, ανανέωσε με Τσομχασβίλι και Καρυοφύλλη


Την επέκταση συνεργασίας με τους Βασίλη Καρυοφύλλη και Θόρνικε Τσομαχασβίλη ανακίονωσε ο Απόλλων Παραλιμνίου ο οποίος μάλιστα προέβει και στην απόκτηση του Βολιώτη αριστερού εξτρέμ Ηλία Γκίκα. 

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις: 

Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον Ηλία Γκίκα. Ο Ηλίας είναι γεννημένος 19/01/1992 και κατάγεται από τον Βόλο. Αγωνίζεται στην επίθεση και κυρίως στην θέση του αριστερού εξτρέμ. Προηγούμενη του ομάδα η Α.Ε. Καρίτσας που αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Γ.Σ. Αλμυρού, Τηλυκράτη και Βατανιακό. Ηλία καλώς ήρθες και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του με τους Βασίλη Καρυοφύλλη και Θόρνικε Τσομαχασβίλι. Παίκτες με τεχνικές αρετές που δίνουν ποιότητα στην ομάδα, ο Καρυοφύλλης στην επίθεση και ο Τσομαχασβίλι ως ακραίος αμυντικός. Σας ευχόμαστε υγεία και μια επιτυχημένη σεζόν με την ομάδα μας.
Παράλληλα η ομάδα ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας

Ο προπονητής Καραμπετάκης Νίκος θα έχει και φέτος, τους αξιόλογους συνεργάτες Καννά Θεόδωρο στην θέση του γυμναστή και τον Τσακιρίδη Σωτήρη στην θέση του προπονητή τερματοφυλάκων. Μαζί μας θα είναι και ο φυσικοθεραπευτής Γιάννης Τζιντζής που θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του. Δίπλα στην ομάδα και κυρίως στους ποδοσφαιριστές θα είναι και φέτος ο Νίκος Λάππας και η Πόπη Καρυπίδου παρέχοντας απεριόριστη βοήθεια σε όλους τους τομείς στον σύλλογο. Όλοι μαζί θα δουλέψουν για να παρουσιάσουν ένα όμορφο αποτέλεσμα, με το πρώτο επίσημο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο στις 29 Αυγούστου για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας έχουν κανονισθεί τα εξής φιλικά παιχνίδια:

13 Αυγούστου 2021        Πανδραμαϊκός – Απόλλων Παραλιμνίου

21 Αυγούστου 2021        Απόλλων Παραλιμνίου – Νέστος Χρυσούπολης

01 Σεπτεμβρίου 2021     ΝΠΣ Βέροια – Απόλλων Παραλιμνίου ( Βώλακας)

04 Σεπτεμβρίου 2021     Απόλλων Παραλιμνίου – Εθνικός Σοχού

12 Σεπτεμβρίου 2021     Απόλλων Παραλιμνίου – Ορφέας Ελευθερούπολης