ΤΟΠΙΚΑ

Απολύθηκε και η Σερραία νοσηλεύτρια που έκανε χρήση πλαστού πιστοποιητικού

Η διοικητική υπάλληλος βεβαίωνε ψευδώς σε δεκάδες πολίτες ότι έχουν εμβολιαστεί –

Η διοικητική υπάλληλος βεβαίωνε ψευδώς σε δεκάδες πολίτες ότι έχουν εμβολιαστεί –

Την απόλυση της διοικητικής υπαλλήλου που εμπλέκεται στην υπόθεση των εικονικών εμβολιασμών στο Κέντρο Υγείας Παλαμά, αλλά και της νοσοκόμας του ίδιου Κέντρου Υγείας9σ.σ. με καταγωγή από Σέρρες) που έκανε χρήση του πιστοποιητικού από εικονικό εμβολιασμό αποφάσισε το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλι
 
ο της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος.
 
Μέχρι σήμερα, οι δύο υπάλληλοι είχαν τεθεί σε αργία ενός έτους. Πλέον, αποφασίστηκε να τεθούν σε οριστική παύση των καθηκόντων τους.
 
 
 
Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας τον Σεπτέμβριο και άρχισε να ξετυλίγεται όταν κάποιος παρατήρησε τυχαία ότι έλειπε η σφραγίδα γιατρού από έγγραφα που συμπληρώνουν οι πολίτες που εμβολιάζονται. Στη συνέχεια, αναφέρθηκαν δεκάδες εικονικοί εμβολιασμοί, με τη διοικητική υπάλληλο να φέρεται ότι βεβαίωνε στο σύστημα εμβολιασμού  πολίτες που είχαν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, χωρίς να έχουν καν βρεθεί στο εμβολιαστικό κέντρο. 

Την πρόδωσε το μοτίβο δράσης

 
 
Η διοικητική υπάλληλος είχε εφοδιάσει με πιστοποιητικά εμβολιασμού συγγενικά της πρόσωπα αλλά και άλλα άτομα, στην πλειοψηφία τους αντιεμβολιαστές. 
 
Ωστόσο, την «πρόδωσε» το επαναλαμβανόμενο «ανώμαλο μοτίβο» στις καταχωρήσεις της από υπηρεσιακό τάμπλετ νοσηλεύτριας του εμβολιαστικού κέντρου στον Παλαμά, καθώς-βάσει των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη-φέρεται να παρακολουθούσε τη ροή προσέλευσης των ραντεβού στην ημερήσια λίστα του εμβολιαστικού κέντρου και όταν υπήρχαν κάποια εμβόλια αδιάθετα, τότε έβαζε στις πρώτες θέσεις της λίστας αναμονής τα άτομα της επιλογής της, ώστε να εμφανιστούν ως εμβολιασθέντα με αδιάθετες δόσεις, καταστρέφοντας στη συνέχεια τα εμβόλια που περίσσευαν στα αλήθεια.
 
ΠΗΓΗ:ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ