ΤΟΠΙΚΑ

Αποθέωση για Παπανδρέου στις Σέρρες αξιόπιστη δημοσκόπηση είναι ο κόσμος

Εικόνα εντελώς διαφορετική από αυτή που παρουσιάζουν οι δημοσκοπήσεις, δείχνουν οι συγκεντρώσεις του Γιώργου Παπανδρέου, σε σχέση με των συνυποψηφίων του.

Εικόνα εντελώς διαφορετική από αυτή που παρουσιάζουν οι δημοσκοπήσεις, δείχνουν οι συγκεντρώσεις του Γιώργου Παπανδρέου, σε σχέση με των συνυποψηφίων του.

Είναι γνωστό βέβαια πως το κοινό που θα ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, δεν μπορεί εύκολα να καταγραφεί από μία δημοσκόπηση, αλλά αυτή η αντίθεση μεταξύ δημοσκοπήσεων και πραγματικότητας που αποτυπώνεται στις συγκεντρώσεις των υποψηφίων, είναι εντυπωσιακή! Το πέρασμα Παπανδρέου από κάθε πόλη στην πορεία της περιοδείας του μέχρι σήμερα, σημαίνει ένα μικρό «χαμό», αφού συγκεντρώνει αριθμό πάντα μεγαλύτερο των προσδοκιών.

 

Μπορεί στην περίοδο της πανδημίας, αλλά και σε μια εσωκομματική μάχη η γνωστή φράση “η μάχη της πλατείας” να είναι ξεπερασμένη, όμως απόψε ο Γιώργος Παπανδρέου απέδειξε πως οι πλατείες παραμένουν κομμάτι της πολιτικής και ακόμη μπορεί να γεμίσουν.

Συγκεκριμένα, ο πρώην πρωθυπουργός και νυν διεκδικητής της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Βόρεια Ελλάδα βρέθηκε στις Σέρρες όπου είχε προγραμματίσει ανοιχτή συγκέντρωση. Στην πλατεία Κρονίου βρέθηκαν εκατοντάδες ψηφοφόροι του κόμματος και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του, ενώ οι πληροφορίες του makthes.gr κάνουν λόγο για “εντυπωσιακή” συμμετοχή του κόσμου. Ο κ. Παπανδρέου μετά από μια μικρή εισαγωγή που έκανε για το διακύβευμα της κάλπης της 5ης Δεκεμβρίου, έδωσε το λόγο στους συγκεντρωμένους κι απάντησε στα ερωτήματά τους που είχαν να κάνουν κυρίως με την ανάπτυξη και την ανεργία που μαστίζει την περιοχή των Σερρών.


Εικόνες βίντεο: Εφημερίδα Μακεδονία