ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποχαιρέτησε τον Πανσερραϊκό ο Δημήτρης Γκούρτσας

Χωριστούς δρόμους παίρνουν Δήμητρης Γκούρτσας και Πανσερραϊκός μετά από δέκα χρόνια συνεργασίας. Ο Σερραίος επιθετικός έχει συνδέσει το όνομα του με ουκ ολίγες επιτυχίες των "λιονταριών" οδηγόντας τημ ομάδα σε αρκετές νίκες και προοβιβασμούς. Το "διαζύγιο" των δύο πλευρών είναι "βελούδινο" καθώς αμφότεροι στις ανακοινώσεις τους μίλησαν με τα καλύτερα λόγια. 
Όπως ανακοινωσε ο Δημήτρης Γκούρτσας:
Έφτασε δυστυχώς η μέρα που δεν θα συνεχίσουμε μαζί.Μια μέρα που ήταν πολύ διαφορετική στο μυαλό μου.Ηρθα έφηβος και φεύγω άντρας.Φευγω ΓΕΜΑΤΟΣ καθώς έζησα τα πάντα..Υποβιβασμούς,ανόδους,χαρές και λύπες.Νιωθω ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που σε όλες τις δύσκολες στιγμές του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΎ ήμουν πάντα παρών.Που ηγήθηκα της ομάδας όταν αυτή έφτασε στην χαμηλότερη κατηγορία της ιστορίας της και έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου να φυγει από τα χαμηλά.. Ευχαριστώ τον Θεό που κατάφερα και αγωνίστηκα σε όλες τις κατηγορίες και έγινα αρχηγός της αγαπημένης μου ομάδας.. Ευχαριστώ όλους του συμπαίκτες και τους προπονητές που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια.. Ευχαριστώ την διοίκηση που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι μέλος της νέας εποχής του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΎ.Ευχαριστω πολύ τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια!
Όταν φεύγεις από το σπίτι σου δεν λες ΑΝΤΙΟ αλλά ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΊΝ!!!
Από την πλευρά της η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ευχαρίστησε τον Νιγριτινό σκόρερ με τα καλύτερα λόγια: 
"..Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει, οτι ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας των «λιονταριών», ο αρχηγός της πρώτης ομάδας, Δημήτρης Γκούρτσας, δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν μαζί μας στα αποδυτήρια του Πανσερραϊκού.
Τον ευχαριστούμε για όσα έχει προσφέρει, με την πόρτα της ομάδας μας, να παραμένει ανοιχτή για εκείνον στο μέλλον, ώστε να πετύχουμε κι άλλους σημαντικούς στόχους ΜΑΖΙ..."