ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρχισαν οι αποχωρήσεις «Ούτε μια ώρα με τον Κασσελάκη πρόεδρο» Καζάνι που βράζει και ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ

Πρώτη επίσημη παραίτηση μετά την αλλαγή ηγεσίας. Και άλλοι στην πόρτα της εξόδου;

Πρώτη επίσημη παραίτηση μετά την αλλαγή ηγεσίας. Και άλλοι στην πόρτα της εξόδου;

«Ας το καταπιούν, διαφορετικά υπάρχουν και άλλοι δρόμοι», είπε τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ ο στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, και ήδη κάποιοι που βρίσκουν δυσκολοχώνευτη την εικόνα του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία της Κουμουνδούρου, πήραν τον άλλο δρόμο, αυτόν προς τη πόρτα της εξόδου.

Πρώτη επίσημη αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη -ενδεικτική του κλίματος που υπάρχει σε μερίδα στελεχών του κόμματος- είναι αυτή του Γιάννη Τσακνάκη, πρώην μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας, ο οποίος την επομένη των εκλογών τις 21ης Μαΐου είχε υποβάλει την παραίτησή του από μέλος της Νομαρχιακής  και τώρα συνολικά από το κόμμα.

«Εστειλα ήδη δήλωση αποχώρησης από το κόμμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν έχει καμία σχέση με τη ριζοσπαστική Αριστερά και ως αριστερός δεν έχω θέση σε ένα κόμμα που δε με εκφράζει», δήλωσε αργά το βράδυ της Κυριακής στο Larissa Press ο γνωστός συνδικαλιστής.

«Ούτε μια ώρα με τον Κασσελάκη πρόεδρο», αναφώνησε.

Πληροφορίες που θέλουν και άλλα -χαμηλόβαθμα ή και υψηλόβαθμα- στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ  στις Σέρρες να ακολουθούν τον ίδιο δρόμο, προς το παρόν κατέστη δυνατό να επιβεβαιωθούν.