ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Champions League: Παθητικό 1,68 γκολ ανά παιχνίδι ο Ολυμπιακός

To Transfermarkt δημοσίευσε την λίστα με τις 10 ομάδες που έχουν δεχθεί τα περισσότερα γκολ από καταβολής της διοργάνωσης.

To Transfermarkt δημοσίευσε την λίστα με τις 10 ομάδες που έχουν δεχθεί τα περισσότερα γκολ από καταβολής της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 10ή θέση με 283 γκολ παθητικό σε 168 παιχνίδια σε προκριματική φάση και ομίλους, από καταβολής του Κυπέλλου Πρωταθλητριών ομάδων.

Πρώτη στην λίστα είναι η πιο πετυχημένη ομάδα της διοργάνωσης, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης με τα 14 τρόπαια είναι και η ομάδα που έχει δεχθεί τα περισσότερα γκολ (516), αφού έχει δώσει και τα περισσότερα παιχνίδια (471).

Ο Ολυμπιακός είναι με διαφορά η ομάδα που δέχεται τα περισσότερα γκολ ανά παιχνίδι στην ιστορία της διοργάνωσης. Οι ερυθρόλευκοι έχουν παθητικό 1,68 γκολ ανά παιχνίδι στην ιστορία τους στην διοργάνωση που είναι ο χειρότερος από τις ομάδες που έχουν δεχθεί τα περισσότερα γκολ στην ιστορία του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός έχει δεχθεί συνολικά 214 τέρματα σε 157 παιχνίδια στην ιστορία του στο Κύπελλο Πρωταθλητριών / Champions League, με τον μέσο όρο του είναι στο 1,36 γκολ παθητικό ανά παιχνίδι, ενώ η ΑΕΚ έχει δεχθεί 118 τέρματα σε 74 παιχνίδια (Μέσος όρος: 1,59 ανά παιχνίδι).