ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy paste πρόταση από Τάσο Χατζηβασιλείου ;;

Να υπενθυμίσω στον κ.Χατζηβασιλείου ότι και το που θα γίνουν αυτά τα campus έχει προσδιοριστεί από το πέρυσι ακόμα ,κι αυτό το γράφω στην περίπτωση που επιλέξει να υποτιμήσει ξανά την νοημοσύνη μας και μας

Να υπενθυμίσω στον κ.Χατζηβασιλείου ότι και το που θα γίνουν αυτά τα campus έχει προσδιοριστεί από το πέρυσι ακόμα ,κι αυτό το γράφω στην περίπτωση που επιλέξει να υποτιμήσει ξανά την νοημοσύνη μας και μας

Όπως φαίνεται μας πέρασε για λωτοφάγους ο Βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Χατζηβασιλείου και σήμερα με ανάρτηση του όπως θα δείτε παρακάτω μας ενημερώνει ότι πρότεινε στην συνάντηση του με την υφυπουργό παιδείας την δημιουργία και την λειτουργία εκπαιδευτικών campus !!!
????Διαβάζοντας λοιπόν την ανακοίνωση μας δημιουργήθηκε μια σύγχυση ,διότι ο τοπικός δεξιός βουλευτής μας παρουσιάζε ως δική του μια πρόταση , ένα σχεδιασμό ο οποίος είχε ανακοινωθεί τον Δεκέμβριο του 2023 από τον τότε υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερακάκη σε εκδήλωση για την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση ,παρουσία μάλιστα και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποιος τότε ειχε κάνει και την σχετική δήλωση "Η νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργείου Παιδείας για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση χτίζει και θεμελιώνει το όραμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την αναβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης στη χώρα μας. Ο στόχος είναι να δημιουργηθούν περίπου 60 δομές campus στη χώρα μας θεματικά στοχευμένες μέσα από τη συνύπαρξη των επαγγελματικών Λυκείων, των σημερινών ΙΕΚ που μετονομάζονται σε Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) και των Εργαστηρίων με στόχο να μπορέσουμε πραγματικά και μέσα από 130 νέους οδηγούς κατάρτισης και μέσα από την επένδυση σε νέους εξοπλισμούς μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης να προβούμε σε μια πολύ ουσιαστική μεταρρύθμιση και αναβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στη χώρα μας".
????Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο βουλευτής τον Σερρών υπέπεσε σε αυτό το ατόπημα , να παρουσιάσει δηλαδή μια πρόταση που υπάρχει στον δημόσιο διάλογο και στο σχεδιασμό της κυβέρνησης από το 2023 και έχει μάλιστα δημοσιοποιηθεί , να την καταθέσει ξανά σήμερα και μάλιστα ως ΔΙΚΗ ΤΟΥ,ίσως να μην γνωρίζει αν και πολυγνώστης ότι η συγκεκριμένη πρόταση έχει ήδη παρουσιαστεί από τον Πειρακάκη.
???? Αν το έκανε εν γνώση του τότε και την υφυπουργό παιδείας προσπάθησε να ξεγελάσει κι όλους εμάς μάλλον μας περνά για λωτοφάγους.
????Εκτός και αν εκεί στο περιβάλλον Μητσοτάκη θεωρούν λόγω της μη υλοποίησης και της τεράστιας καθυστέρησης που υπάρχει σε όσα εξαγγέλλουν ,μπορούν να ανακυκλώνουν και να αλλάζουν όνομα στους εμπνευστές θέλοντας να θολώσουν την εικόνα της έλλειψης παραγωγής πραγματικού έργου .
????Να υπενθυμίσω στον κ.Χατζηβασιλείου ότι και το που θα γίνουν αυτά τα campus έχει προσδιοριστεί από το πέρυσι ακόμα ,κι αυτό το γράφω στην περίπτωση που επιλέξει να υποτιμήσει ξανά την νοημοσύνη μας και μας " πουλήσει" ως φρέσκη και πρωτότυπη την πρόταση του για δημιουργία στις Σέρρες αυτού του campus επαγγελματικής εκπαίδευσης.

 
Υ.Γ : Οι εφημερίδες- τηλεοράσεις που κόπτονται για την "πρωτοτυπία" και φιλοξενούν συχνά πυκνά
τις τοποθετήσεις του Σερραίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, αλήθεια δεν το αντιλήφθηκαν;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δημοσκόπηση: Παραμένουν οι «κόκκινες κάρτες» για την κυβέρνηση – Ισχυρή η δυναμική του «Κανένα»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ» / Ηχηρή παραίτηση του προέδρου - «Αδύνατο να υπογράφω απευθείας αναθέσεις όπως μου ζητείται»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εθνική Πράσινη Συμφωνία για την ευημερία, του Γραμματέα του ΚΟΣΜΟΥ και υποψήφιου ευρωβουλευτή, Πέτρου Κόκκαλη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ: Πρέπει να δώσουμε μια καινούργια μάχη, ώστε να αλλάξει πορεία η ΕΕ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χατζηβασιλείου και Αυγενάκη έχετε γράμμα..!!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο Πέτρος Κόκκαλης στις Σέρρες: Ο κόσμος καίγεται: Αλλάξτε το σύστημα όχι το κλίμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδήλωση για τους Αγρότες χωρίς τους Αγρότες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κ.Κ.Ε :Το σάπιο όραμα της ΕΕ, όσο και να επιδιώκουν να το «φρεσκάρουν» στα μάτια των λαϊκών νοικοκυριών όλης της υπαίθρου της ΠΕ Σερρών, δεν μπορέσουν να κρύψουν τη «δυσοσμία» του.