ΤΟΠΙΚΑ

Δ. Κουτσούμπας στις Σέρρες: Το ενεργειακό πρόβλημα της χώρας δεν λύνεται μόνο με ΑΠΕ

Ο γρανίτης είναι ένα ραδιενεργό υλικό και οι επιπτώσεις στον υδροφόρο ορίζοντα θα είναι μεγάλες, ενώ πρόσθεσε το λατομείο θα επιβαρύνει συνολικά το περιβάλλον

Ο γρανίτης είναι ένα ραδιενεργό υλικό και οι επιπτώσεις στον υδροφόρο ορίζοντα θα είναι μεγάλες, ενώ πρόσθεσε το λατομείο θα επιβαρύνει συνολικά το περιβάλλον

O κ.Κουτσούμπας, από τη μεριά του, επισήμανε ότι είναι σημαντικό οι πολίτες να παραμένουν μάχιμοι και δραστήριοι και να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα με ενότητα και αγώνα. Υποσχέθηκε δε, ότι το ΚΚΕ θα προωθήσει όλα τα περιβαλλοντικά και κοινωνικά ζητήματα της τοπικής κοινωνίας της Σιντικής και θα προβάλει τα αιτήματά τους στη Βουλή.

ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ

Επισήμανε ότι ο γρανίτης είναι ένα ραδιενεργό υλικό και οι επιπτώσεις στον υδροφόρο ορίζοντα θα είναι μεγάλες, ενώ πρόσθεσε το λατομείο θα επιβαρύνει συνολικά το περιβάλλον.

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ υπογράμμισε ακόμα ότι το ενεργειακό πρόβλημα της χώρας δεν λύνεται μόνο με ΑΠΕ, αλλά πρέπει να καταβληθούν προσπάθειες, ώστε να παραμένουν χαμηλά οι χρεώσεις για την ενέργεια.

Απευθυνόμενος δε στους πολίτες και τους εκπροσώπους των φορέων, που συγκεντρώθηκαν στο δημαρχείο, επισήμανε ότι, ακόμα και τώρα, που παρατηρείται στην οικονομία μικρή ανάκαμψη, και υποτίθεται πως έχουμε ξεπεράσει τη βαθιά οικονομική κρίση, τα όποια χρήματα δόθηκαν εν είδει προεκλογικών παροχών, εξανεμίζονται από την ακρίβεια και τις ανατιμήσεις.

Αμέσως μετά, ο Κουτσούμπας επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος και μίλησε με εκπροσώπους των σωματείων εργαζομένων.

ΠΗΓΗ: TyposThes.gr