ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δερμιτζάκης: «Σημαντικό που επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία ο Πανσερραϊκός»

Ο Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε για την άνοδο του Πανσερραϊκού στη μεγάλη κατηγορία αλλά και την επόμενη ημέρα των «λιονταριών».

Ο Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε για την άνοδο του Πανσερραϊκού στη μεγάλη κατηγορία αλλά και την επόμενη ημέρα των «λιονταριών».

To «εισιτήριο» για τη μεγάλη κατηγορία πήρε ο Πανσερραϊκός, αφού μετά το πρόσφατο 0-0 με την Αναγέννηση Καρδίτσας εξασφάλισε μαθηματικά την άνοδο. Ο Παύλος Δερμιτζάκης, τεχνικός της ομάδας, μίλησε στο Metropolis για την επιτυχία των «λιονταριών».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τα... πανηγύρια στις Σέρρες: 
«Γυρίσαμε στην πόλη και υπήρχε εκεί μία γιορτή, αλλά περιμένω να υπάρξει και η φιέστα με τον κόσμο μας στο γήπεδο σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια».
 

Για το που αφιερώνει την άνοδο: «Σίγουρα θα την αφιέρωνα στην οικογένεια μου, αλλά και σε όσους ανθρώπους πίστεψαν σε εμάς και ήταν δίπλα μας σε όλη τη χρονιά, όπως και στον κόσμο που ήταν ο 12ος παίκτης μας. Ο νομός Σερρών αγαπάει την ομάδα και είναι πολύ σημαντικό να επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία, ειδικά στις εποχές που ζούμε όπου δεν υπάρχουν πολλές ομάδες από την Μακεδονία».

Για τα σχέδιά του για τη νέα αγωνιστική περίοδο: «Θέλει πρόγραμμα, γρήγορη οργάνωση της ομάδας. Εγώ έχω το πρόγραμμα μου, υπάρχει καλή διάθεση από την πλευρά της ομάδας και αυτό είναι το σημαντικό. Η ομάδα έχει οργανωθεί σε όλους τους τομείς, στις ακαδημίες, τα προπονητικά κέντρα και για να είσαι ακριβής στο ραντεβού σου με την άνοδο χρειάζονται πολλά πράγματα και εγώ θέλω να δημιουργήσουμε κάτι που να μείνει στην κατηγορία».
 

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ: «Θα ήταν δίκαιο για όποιον και να το έπαιρνε και άδικο για όποιον δεν το κατακτούσε. Πιστεύω ότι δίκαια η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έκανε μία ανανέωση η οποία μπορεί να συνεχιστεί, αρκεί να υπάρχει ένα πλάνο και σχέδιο όπως θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει. Πιστεύω ότι τώρα κάνει πίσω».

Για τους παίκτες που του κάνουν εντύπωση: «Μου κάνει πολύ καλή εντύπωση ο Κωνσταντέλιας όπως και ο Κουλιεράκης και δικαιολογημένα ο ΠΑΟΚ στηρίζεται σε αυτά τα παιδιά».

Για τον Κανίς που έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα παιδί με πολύ καλά χαρακτηριστικά , αλλά χρειάζεται δουλειά και επιμονή για να καθιερωθεί σε αυτό το επίπεδο».