ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΔΕ Έντονα παράπονα για το κλείσιμο των τραπεζών

«Να εξασφαλίσει ακόμη και με νομοθετική ρύθμιση εφόσον αυτό απαιτηθεί, την λειτουργία ενός τουλάχιστον τραπεζικού καταστήματος στα όρια του κάθε Δήμου της χώρας», ζητά ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ από τον Υπουργό Οικονομικών, με Επιστολή που του απέστειλε την 21η Ιουλίου.
« Η ΚΕΔΕ γίνεται αποδέκτης έντονων παραπόνων από πλευράς των αιρετών Διοικήσεων περιφερειακών Δήμων της χώρας μας, αλλά και αντιδράσεων των τοπικών τους κοινωνιών, από την απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς αλλά κι άλλων τραπεζών στο πρόσφατο παρελθόν, να προχωρήσουν στην αναστολή λειτουργίας μιας σειράς τραπεζικών καταστημάτων », τονίζει ο Δ. Παπαστεργίου στο Χρ. Σταϊκούρα.
Επιπλέον, τον “νουθετεί”, ενημερώνοντας τον Υπουργό ότι «είναι ΕΥΘΥΝΗ του Κράτους και ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ να διασφαλίζει και να εγγυάται ότι το τραπεζικό σύστημα θα λειτουργεί χωρίς να αποκλείει κανέναν πολίτη από την παροχή τραπεζικών υπηρεσιών».
 ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΟΝΟ
Όπως καθίσταται εμφανές ιδίως το τελευταίο διάστημα, ο γαλάζιος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ έχει επιλέξει να απευθύνεται μέσω Επιστολών στους γαλάζιους Υπουργούς. 
Επιστολές τις οποίες μάλιστα επιλέγει να δώσει στη δημοσιότητα.
Μπορείτε να θυμηθείτε εδώ την Επιστολή που έστειλε σε 4 Υπουργούς (και δημοσιοποίησε βεβαίως), για να τους ζητήσει μια τηλεδιάσκεψη...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Μία δημοσιογράφος Σερραϊκής καταγωγής συντόνισε το ντιμπέιτ ανάμεσα στον Σολτς και τον Λάσατ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στις Σέρρες την Κυριακή ο Χάρης Καστανίδης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ: " - Ο κ. ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΤΑ 1.300.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ LED, ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΟΝ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ. - ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ ΤΑ LED"
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το τέχνασμα του Κυριάκου για να υποβαθμίσει Καραμανλή – Σαμαρά!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πανηγυρίζοντας και αυτοθαυμαζόμενος για την «ανάπτυξη» της οικονομίας μετά το lockdown, ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 47η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 1974
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χατζηβασιλείου στη Βουλή: Η ασφαλιστική μεταρρύθμιση στηρίζει τη νέα γενιά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τώρα που κατέρρευσαν οι μύθοι -ΠΑΣΟΚ - 3ης του Σεπτέμβρη 47 χρόνια μετά