ΤΟΠΙΚΑ

Δημιουργία νέων διόδων στον Προμαχώνα

Ήδη, αυτές τις μέρες, έχουν μεταφερθεί στο τελωνείο οι οικίσκοι που θα στηθούν στις νέες διόδους,

Ήδη, αυτές τις μέρες, έχουν μεταφερθεί στο τελωνείο οι οικίσκοι που θα στηθούν στις νέες διόδους,

Δημιουργία νέων διόδων προβλέπεται  για την είσοδο των αυτοκινήτων στη χώρα μας,  με αιτιολογια  "να γίνεται πιο γρήγορα ο απαιτούμενος έλεγχος" των ταξιδιωτικών και υγειονομικών εγγράφων όλων των επιβατών. Επίσης, αναμένεται να αυξηθεί και η αστυνομική δύναμη στον τελωνειακό σταθμό, κατά είκοσι τουλάχιστον άτομα, που θα επιφορτιστούν με τον έλεγχο των αυτοκινήτων.

Ήδη, αυτές τις μέρες, έχουν μεταφερθεί στο τελωνείο οι οικίσκοι που θα στηθούν στις νέες διόδους, ενώ ξεκίνησαν και τα απαραίτητα έργα για τη λειτουργία των σταθμών εισόδου. Όπως επισημαίνεται από τη μεριά των τελωνειακών αρχών πρόθεση των εμπλεκόμενων φορέων είναι οι νέοι δίοδοι να τεθούν σε λειτουργία περί τα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου, εφόσον πρωτίστως ολοκληρωθούν οι συνδέσεις όλων των ηλεκτρονικών συστημάτων μετά και την απαραίτητη συνεργασία που επιβάλλεται να υπάρχει με τις Βουλγαρικές αρχές.

Από νωρίς προχθες  το πρωί παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση των αυτοκινήτων και  σχηματίστηκαν ουρές που εντός της ημέρας αναμένεται να μεγαλώσουν. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που είναι αργία και για τη γειτονική χώρα σε συνδυασμό με τους τουρίστες που εισέρχονται στην Ελλάδα για πολυήμερες διακοπές, αναμένεται να αυξήσουν σημαντικά τον αριθμό των εισερχόμενων αυτοκινήτων.