ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Αμφίπολης: ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πραγματοποιήθηκε Κυριακή 09 Ιανουαρίου 2022 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Ροδολίβος η ειδική συνεδρίαση εκλογής προεδρείου Δ.Σ. καθώς και μελών της Οικονομικής Επιτροπής.
 
Μετά το πέρας της μυστικής εκλογικής διαδικασίας παραμένει Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Κατσάρας Χαρίτων , ενώ αντιπρόεδρος αναλαμβάνει η κα Χατζηδάφνη Αικατερίνη και γραμματέας η κα Χατζηγεωργιάδου Σοφία.
 
Μέλη της οικονομικής Επιτροπής επανεξελέγησαν κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας οι κάτωθι:
 
1) Κατσάρας Χαρίτων
2) Μελίτος Κωνσταντίνος
3) Πετρίδης Πέτρος
4) Χατζηδάφνη Αικατερίνη
ενώ προτάθηκαν από την Δημοτική Αρχή και θα απαρτίζουν την Οικονομική Επιτροπή οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Παπαδόπουλος Ιορδάνης και Χαρισιάδης Δημήτρης με πρόεδρο τον Δήμαρχο κ. Στέργιο Φραστανλή.
Στο τέλος της ειδικής συνεδρίασης έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας από τον Δήμαρχο Στέργιο Φραστανλή, ο οποίος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. καλή και δημιουργική χρονιά και ευημερία σε όλους τους Δημότες, ενώ το φλουρί έτυχε ο αντιδήμαρχος κ. Βίτσιος Δήμος.

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γερουλάνος: «Διαφθορά και γραφειοκρατία, σκοτώνουν την πρόοδο»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Δύο δικογραφίες, μία βαριά σκιά – Φωτεινή Αραμπατζή, Κώστας Καραμανλής και Θεόφιλος Λεονταρίδης φέρονται να είναι μέσα στα ονόματα των δύο νέων δικογραφίων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Αίτημα άρσης ασυλίας για 11 βουλευτές- Στο κάδρο και οι Σέρρες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Δικαστικό ράπισμα στην κυβέρνηση – Άκυρη η καθαίρεση Τυχεροπούλου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στο επίκεντρο έργα, νομικές υποθέσεις και καθημερινότητα πολιτών στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δημήτρης Ρέππας: Παρών χωρίς αξιώματα – το τέλος μιας υποψηφιότητας δεν σημαίνει αποχώρηση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκινεί ο Απόστολος Κακλαμάνης «Δεν ξέρω αν αύριο θα ζω να δω τη Νέα Ελλάδα»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνταγματική λογοδοσία για αξιοπρεπή διαβίωση ζητά ο Γιώργος Παπανδρέου – «Καμία κυβέρνηση χωρίς ευθύνη απέναντι στους πολίτες»