ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Αμφίπολης: ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πραγματοποιήθηκε Κυριακή 09 Ιανουαρίου 2022 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Ροδολίβος η ειδική συνεδρίαση εκλογής προεδρείου Δ.Σ. καθώς και μελών της Οικονομικής Επιτροπής.
 
Μετά το πέρας της μυστικής εκλογικής διαδικασίας παραμένει Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Κατσάρας Χαρίτων , ενώ αντιπρόεδρος αναλαμβάνει η κα Χατζηδάφνη Αικατερίνη και γραμματέας η κα Χατζηγεωργιάδου Σοφία.
 
Μέλη της οικονομικής Επιτροπής επανεξελέγησαν κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας οι κάτωθι:
 
1) Κατσάρας Χαρίτων
2) Μελίτος Κωνσταντίνος
3) Πετρίδης Πέτρος
4) Χατζηδάφνη Αικατερίνη
ενώ προτάθηκαν από την Δημοτική Αρχή και θα απαρτίζουν την Οικονομική Επιτροπή οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Παπαδόπουλος Ιορδάνης και Χαρισιάδης Δημήτρης με πρόεδρο τον Δήμαρχο κ. Στέργιο Φραστανλή.
Στο τέλος της ειδικής συνεδρίασης έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας από τον Δήμαρχο Στέργιο Φραστανλή, ο οποίος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. καλή και δημιουργική χρονιά και ευημερία σε όλους τους Δημότες, ενώ το φλουρί έτυχε ο αντιδήμαρχος κ. Βίτσιος Δήμος.

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δημόσκοπηση: Ακρίβεια και πανδημία κλείνουν την «ψαλίδα» ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββας Καλεντερίδης: Εδώ δώστε σημασία! Ο Ερντογάν ετοιμάζει νέο πόλεμο για να κερδίσει τις εκλογές
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ρωσία – Κίνα: Το φυσικό αέριο και τα όρια της συμπόρευσης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ: Ο κ. ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΦΥΓΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ: "Ο κ. ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΙΓΗΣ"
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βράζει η κοινωνία για τα φαινόμενα κακοποίησης γυναικών, περιμένω ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ, λέει ο σύζυγος της Γεννηματά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ: «ΜΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΔΙΑΝΥΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΧΡΥΣΑΦΗ»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κοινό Δελτίο Τύπου της πλειοψηφίας των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Σιντικής επί του Προπαγανδιστικού Δελτίου της Δημοτικής Αρχής Φώτιου Δομουχτσίδη