ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δουδωνής: «Η άνοδος μας θα σημάνει την ανατροπή ενός συστήματος κοτσαμπασισμού»

“Ελπίδα η δύναμη μας” , επεσήμανε στην ομιλία του στην εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών του ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής επικρατείας Παναγιώτης Δουδωνής

“Ελπίδα η δύναμη μας” , επεσήμανε στην ομιλία του στην εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών του ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής επικρατείας Παναγιώτης Δουδωνής

στέλνοντας μήνυμα ελπίδας στα μέλη και τους φίλους του κόμματος, τονίζοντας πως “ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε”, ο τόπος πρέπει να γυρίσει σελίδα και το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ γύρισε για να κερδίσει τη Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ειπε.

 

Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θα αναστηθεί στις ευρωεκλογές που έρχονται και θα φέρει την ανατροπή στις εθνικές εκλογές που θα γίνουν μετά. “Η άνοδος μας θα σημάνει την ανατροπή ενος συστήματος κοτσαμπασισμού και της ελιτ που προωθεί και στηρίζει ο Μητσοτάκης” υπογράμμισε ο κ. Δουδωνής.
                                              

 

Σέρρες: Βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Π. Δουδωνής – “Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε”

Ο βουλευτής επικρατείας αναφέρθηκε στους αγώνες των αγροτών, επισημαίνοντας πως τα προβλήματα τους ειναι εθνικά και θα πρέπει να αντιμετωπιστούν απο την κυβέρνηση.  

Αναφορά έκανε και στον πρώην υπουργό Κώστα Καραμανλή και στην τραγωδία των Τεμπών. «Έχει ευθύνες για το δυστύχημα στα Τέμπη και προκύπτει απο τον ευρωπαίο εισαγγελέα  που ζήτησε να παραπεφθεί για το ζήτημα  της  σύμβασης 717 , που έχει να κάνει με το δυστύχημα. Η Ν.Δ. προτίμησε να τον προστατέψει. Είναι αμαρτία για τις οικογένειες των θυμάτων να μην συσταθεί προανακριτή επιτροπή για να δούμε τις ευθύνες που  υπάρχουν», ανέφερε.

Μετά το τέλος της ομιλίας του κ. Δουδωνή , η Νομαρχιακή Επιτροπή έκοψε την βασιλόπιτα της.
ΠΗΓΗ: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ