ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έφυγε» ο Νίκος Τζαντζαράς

Ο γνωστός αθλητικογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός της Θεσσαλονίκης, Νίκος Τζαντζαράς, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, δίνοντας μάχη με τη ζωή του.

Ο γνωστός αθλητικογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός της Θεσσαλονίκης, Νίκος Τζαντζαράς, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, δίνοντας μάχη με τη ζωή του.

Ο Νίκος Τζαντζαράς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών. Ο αθλητικός και ραδιοφωνικός παραγωγός της Θεσσαλονίκης έδωσε μάχη με τον καρκίνο επί 1.5 χρόνο.

Η ΠΑΕ και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ συλλυπήθηκαν την οικογένεια και τους οικείους του για την απώλειά του, μιας και ο εκλιπών ήταν φίλος του Δικεφάλου.

 

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Τζαντζαρά που έφυγε σήμερα πρόωρα από τη ζωή, μετά από πολύμηνη μάχη που έδωσε με τη γνωστή του γενναιότητα. Ο Νίκος υπήρξε ένας ντόμπρος, έντιμος και αθεράπευτα ρομαντικός ΠΑΟΚτσής, που με την χαρακτηριστική του φωνή γαλούχησε ραδιοφωνικά τους ακροατές του να σκέφτονται κριτικά και να υποστηρίζουν την ομάδα μας σε όλες τις μάχες για ανεξαρτησία σε όλα τα επίπεδα. Το κενό του είναι δυσαναπλήρωτο. Καλό ταξίδι Νίκο…", αναφέρει η ανάρτηση του Δικεφάλου.

Είχε γεννηθεί το 1970 στη Θεσσαλονίκη ξεκινώντας την καριέρα του από το «Ράδιο Θεσσαλονίκη» με θητεία στα μεγαλύτερα ΜΜΕ της πόλης. Ο Νίκος Τζαντζαράς για ένα διάστημα είχε μετακομίσει στην Αθήνα. Στο διάστημα αυτό είχε εργασθεί και στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, κάνοντας εκπομπές (‘’Το γκρουπ των ισχυρών’’ κτλ).

Η κηδεία του θα τελεστεί την ερχόμενη Πέμπτη στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης.