ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου- Αποκαλύψεις από τον δικηγόρο της

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4», μίλησε ο δικηγόρος της μεγάλη ηθοποιού και αποκάλυψε ότι ξεκινά προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου.

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4», μίλησε ο δικηγόρος της μεγάλη ηθοποιού και αποκάλυψε ότι ξεκινά προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου.

Μετά από αίτημα του δικηγόρου Δημήτρη Χατζημιχάλη, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, διέταξε την προκαταρκτική εξέταση καθώς όπως ο ίδιος τόνισε υπάρχουν πολλά κενά γύρω από το θέμα του θανάτου της.
 
«Οι φίλοι της Μαίρης, όταν είδαμε αυτό που έγινε, πραγματικά μας στεναχώρησε, γιατί ήταν κάτι ξαφνικό και αδικαιολόγητο. Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν καλά και στη διάθεση και στην υγεία της. Είχε μόνο κάποια κινητικά προβλήματα λόγω ενός ατυχήματος αλλά μέσα στο σπίτι της κινούταν μόνη, χωρίς βοήθεια», περιγράφει ο κύριος Χατζημιχάλης ο οποίος είπε ότι ένα βράδυ η οικιακή βοηθός από τη Γεωργία, επέστρεψε στο σπίτι και τη βρήκε πεσμένη στο σαλόνι με αίματα στο κεφάλι της. Ήταν μακριά από σκάλες. Η οικιακή βοηθός κάλεσε έναν συνάδελφο της Μαίρης και γείτονα και μαζί κάλεσαν ένα νοσοκομειακό», ανέφερε ο  δικηγόρος .


«Δεν έχουν βρεθεί ακόμα οι άνθρωποι από το νοσοκομειακό για να καταθέσουν. Κατέθεσαν μόνο η Γεωργιανή οικιακή βοηθός, ο γείτονας και στη συνέχεια ορισμένοι φίλοι της. Στο σπίτι υπήρχαν χρήματα και κοσμήματα που δεν βρέθηκαν ποτέ. Η Μαίρη είχε αφήσει διαθήκη να περάσει η περιουσία της στο Χαμόγελο του Παιδιού», είπε ο κύριος Χατζημιχάλης και πρόσθεσε ότι ήθελε το σπίτι της να φιλοξενήσει αυτά τα παιδιά.
 
«Μετά από δικό μας αίτημα έγινε η προκαταρκτική και επέστρεψε η δικογραφία στην Εισαγγελία. Αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση, δεν έχει παραληφθεί ακόμα. Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πάρα πολλά κενά. Ο χώρος και ο τρόπος που τραυματίστηκε δεν δικαιολογεί τον τραυματισμό. Ακόμα απορία προκαλεί το ότι δεν βρέθηκαν χρήματα και κοσμήματα», υπογραμμίζει ο κύριος Χατζημιχάλης συμπληρώνοντας ότι γνώριζε πως και χρήματα υπήρχαν και κοσμήματα.