ΚΟΙΝΩΝΙΑ
                                                        
                        
                                                        Έκθεση: 30 χρόνια «Γυναικείας Δημιουργίας»
Ξεκίνησε την Πέμπτη ο Μήνας Εκδηλώσεων της ΕΓΕ Σερρών ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ
Ξεκίνησε την Πέμπτη ο Μήνας Εκδηλώσεων της ΕΓΕ Σερρών ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ
 
                        
                    Ξεχείλισε από αγάπη για τον Αύγουστο Κορτώ η αίθουσα του "Εν έργω" το βραδυ της Πέμπτης . Την εκδήλωσε διοργάνωσαν η Ένωση Γυναικών Ελλάδος-Παράρτημα Σερρών με το Βιβλιοπωλείο Μαρνέρη.
 
"Η παρουσία του κόσμου αυτή τη σχεδόν ανοιξιάτικη βραδιά ξεπέρασε κάθε προσδοκία! θερμές ευχαριστίες σε όλους" ανέφερε μεταξύ άλλων η Πρόεδρος της ΕΓΕ Σερρών Διαμάντω Φραγγεδάκη.


Τον συντονισμό είχε η δημοσιογράφος και ποιήτρια Χρύσα Ιακώβου.Με την εκδήλωση αυτή ξεκίνησε ο "Μήνας εκδηλώσεων" για την Ένωση Γυναικών Παράρτημα Σερρών, εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Γυναίκα στις 8 του Μάρτη, όπου θα γίνουν με συνδιοργάνωση, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη τα εγκαίνια της έκθεσης Γυναικείας Δημιουργίας που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια.

 
 

 
 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ :6994436766 ΚΑΙ ΣΤΟ FACE BOOK ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ"

 

    #SerresParatiritis
                             
                 
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                         
                         
                         
                         
                         
                        