ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έμεινε ο Τσιμίκας, έφυγε ο Γεωργιάδης


Στον Πανσερραϊκό θα συνεχίσει για μία ακόμα σεζόν ο Στέργιος Τσιμίκας. Ο 27χρονος μέσος συμφώνησε στην ανανέωση του συμβολαίου του και η ΠΑΕ ανακοίνωσε:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας, με τον Στέργιο Τσιμίκα. Το νέο συμβόλαιο του έμπειρου μέσου, θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2022.

Παίκτης του Πανσερραϊκού παραμένει ο Στέργιος Τσιμίκας, που αγωνίζεται με επιτυχία σε όλες τις θέσεις, της μεσαίας γραμμής. Σερραίος στην καταγωγή και γεννημένος τον Φεβρουάριο του 1994, ο Τσιμίκας είναι «Λιοντάρι» απο μικρό παιδί και θα συνεχίσει να γράφει ιστορία, γεμάτη με επιτυχίες στον Πανσερραϊκό μας!».

Αντίθετα, ο Γιώργος Γεωργιάδης έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από τα «Λιοντάρια». Ο 33χρονος την προηγούμενη σεζόν είχε καταγράψει 9 συμμετοχές και βρήκε δίχτυα 3 φορές.
Ο Γεωργιάδης, με δύο θητείες στον Πανσερραϊκό, άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του, προσφέροντας στον Σύλλογο, ενώ μαζί με τον Δημήτρη Γκούρτσα και τον Στέργιο Τσιμίκα, αποτέλεσαν τα αγαπημένα ”παιδιά” της κερκίδας, αλλά και τους ”στυλοβάτες”, στην προσπάθεια του Πανσερραϊκού για επάνοδο, στις επαγγελματικές κατηγορίες.

"Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός και ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν θα συνεχίσουν μαζί την επόμενη σεζόν. Ευχόμαστε στον Σερραίο ποδοσφαιριστή, καλή επιτυχία στα επόμενα βήματα της καριέρας του", ανέφερε σε σχετικη της ανακοίνωση η ΠΑΕ.

Με πληροφορίες από το:
http://www.flnews.gr/paraskinia/item/100750-%CE%AD%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B5-%CE%BF-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%AF%CE%BA%CE%B1%CF%82,-%CE%AD%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B5-%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CF%82.html?fbclid=IwAR1cObmEu9iFO1677P8nrv4x2fhwo6I4j0tCJqSehaTv4r93KR71AxEX5yM