ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επέκταση συνεργασίας ΓΣ Ίκαροι Σερρών με τον προπονητή Αθανασίου Νικόλαο

Ο ΓΣ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας, για 4η συνεχή χρονιά, με τον προπονητή Αθανασίου Νικόλαο ως Αθλητικού Διευθυντή και Υπεύθυνου για την οργανωτική λειτουργία των τμημάτων του Σωματείου.

Ο Νίκος Αθανασίου είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, κάτοχος Μεταπτυχιακού στην Εκπαίδευση, Μεταπτυχιακού στην Προπονητική και Διδακτορικού στο Αθλητικό Μάνατζμεντ. Διετέλεσε αθλητής καλαθοσφαίρισης στην Β’, Α2 και Α1 Εθνική κατηγορία. Ως προπονητής κατέκτησε Πανελλήνιες νίκες σε πρωταθλήματα Εφήβων και Νεανίδων, Ανόδους Κατηγοριών, Έξοδο στην Ευρώπη και 4 η Παγκόσμια Σχολική νίκη. Παρακολούθησε πολλά Σεμινάρια Καλαθοσφαίρισης στην Ελλάδα και το Εξωτερικό και δίδαξε σε Καμπ Μπάσκετ για νέους αθλητές. Με υποτροφία του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιμορφώθηκε στις Η.Π.Α., στο Duke University, δίπλα στον coach Mike Krzyzewski (Σιζέφσκι), προπονητή της Εθνικής ομάδας των Η.Π.Α.

Ο ΓΣ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ εύχεται στο Νίκο Αθανασίου καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο του για την πρόοδο και εξέλιξη των αθλητών του Σερραϊκού Μπάσκετ.