Ετοιμάζεται το Γήπεδο Πανσερραϊκού Για να μην χαθούν και άλλα παιχνίδια εντός έδρας
Η εικόνα του Δημοτικού Γηπέδου όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες θα είναι ιδιαίτερα ελκυστική ενώ όταν υλοποιηθούν τα φιλόδοξα σχέδια των ανθρώπων της διοίκησης του Πανσερραϊκού, όσα γίνουν θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της περιοχής στην οποία βρίσκεται το γήπεδο.
Η εικόνα του Δημοτικού Γηπέδου όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες θα είναι ιδιαίτερα ελκυστική ενώ όταν υλοποιηθούν τα φιλόδοξα σχέδια των ανθρώπων της διοίκησης του Πανσερραϊκού, όσα γίνουν θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της περιοχής στην οποία βρίσκεται το γήπεδο.


Την ξενάγηση στην ΕΡΤ Σερρών έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Τάσος Καζίας που το έχει ως προσωπικό στοίχημα να γίνει ένα γήπεδο «στολίδι».

Οι πάγκοι των δύο ομάδων θα περάσουν απέναντι, από τα δεξιά προς το βόρειο πέταλο ο Πανσερραϊκός και από τα αριστερά προς το νότιο πέταλο οι φιλοξενούμενοι. Οι πάγκοι θα είναι μπροστά από τα δημοσιογραφικά θεωρεία
.

Τα ντουζ στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων

Τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων ετοιμάζονται…
Όσον αφορά τα έργα, αυτές τις μέρες, ολοκληρώνεται η μεταφορά τον πάγκων στην απέναντι πλευρά, όπου βρίσκονται τα δημοσιογραφικά θεωρεία, η φυσούνα μπροστά από το νότιο πέταλο ενώ εντυπωσιακή θα είναι η τελική εικόνα των αποδυτηρίων των φιλοξενουμένων όπως η αίθουσα ντόπινγκ κοντρόλ αλλά και του ιατρείου του γηπέδου.

Το γήπεδο ετοιμάζεται να υποδεχθεί αγώνα Σούπερ Λιγκ
Όσο για τον αγωνιστικό χώρο ήδη ο Πανσερραϊκός έχει κερδίσει τα εύσημα από τη Σούπερ Λιγκ.

Τα δημοσιογραφικά ετοιμάζονται να φιλοξενήσουν τους ρεπόρτερ των ομάδων
Η διοίκηση του Πανσερραϊκού θέλοντας να υλοποιήσει το όραμα της για να ένα γήπεδο που θα καλύπτει τις ανάγκες του συλλόγου, των φιλάθλων αλλά και των κατοίκων της περιοχής ετοιμάζεται με μεταφέρει τα γραφεία της ΠΑΕ σε κτίριο απέναντι από το γήπεδο, εκεί όπου θα βρίσκεται και η μπουτίκ της ΠΑΕ.
Εδώ θα γίνει το ιατρείο του γηπέδου, δίπλα στην αίθουσα ντόπιγκ

Απέναντι από το γήπεδο, πίσω από το νότιο πέταλο εδώ θα γίνει η μπουτίκ της ομάδας ενώ θα μεταφερθούν εδώ και τα γραφεία της ΠΑΕ
Οι εργασίες στο γήπεδο θα συνεχιστούν μετά το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Πέμπτη 28/09 στις 17:30) αφού θα υπάρχει κενό ενός μηνός μέχρι τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Άρη (Σάββατο 21/10).
Πηγή :ΕΡΤ Σερρών