ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλική νίκη επί του ΠΑΟΚ Β για τον Πανσερραϊκό

Την ήττα από τον Πανσερραϊκό με 3-1 γνώρισε σε φιλικό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ Β'.
 
Οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν αρκετές δοκιμές και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2.
 
Τα «λιοντάρια» προηγήθηκαν με 2-0, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία μείωσε με τον Ουεντραόγκο και οι Σερραίοι σφράγισαν τη νίκη τους με τρίτο γκολ.
 
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
 
«Χρήσιμα συμπεράσματα αποκόμισε το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ Β μετά το απογευματινό φιλικό που έδωσε στη Σουρωτή, απέναντι στον Πανσερραϊκό. Ο Δικέφαλος έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς την κατάσταση ετοιμότητας που απαιτείται, εν αναμονή της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2.
 
Απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, από τον οποίο ηττήθηκε 3-1, ο ΠΑΟΚ Β επέδειξε πλουραλισμό επιλογών, καθώς χρόνο συμμετοχής πήραν 21 παίκτες. Στην προσπάθεια να αποκτήσει η ομάδα χαρακτήρα και ταυτότητα, τα ανταγωνιστικά φιλικά κρίνονται πρόσφορα δοκιμών προφανώς και ιδιαιτέρως χρήσιμα, ώστε να καταλήξει το τεχνικό επιτελείο σε συμπεράσματα.
 
Στα του αγώνα, ο Δικέφαλος βρέθηκε να χάνει 2-0 στο ημίχρονο, μείωσε στο 55’ με τον Ουεντραόγκο, μα λίγο πριν το τέλος δέχτηκε ένα ακόμα γκολ.
 
Επόμενο φιλικό για τον ΠΑΟΚ Β είναι αυτό στην Αριδαία το Σάββατο 18.09, ενώ στις 25.09 ο Δικέφαλος υποδέχεται στη Σουρωτή την Ξάνθη».