ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φωτεινή Τζιγερογλου: Αθόρυβη κοινωνική προσφορά χρόνων

Υποψήφια στη Δημοτική ενότητα Κορδελιού Ευόσμου με τον συνδυασμό του Κλεάνθη Μανδαλιανου

Υποψήφια στη Δημοτική ενότητα Κορδελιού Ευόσμου με τον συνδυασμό του Κλεάνθη Μανδαλιανου

Οι εκλογές αυτές θα κριθούν σε επίπεδο εθελοντισμού και υλοποίησης κοινωνικού έργου.Τα όσα ξέραμε μέχρι τώρα μάλλον περνουν στο παρελθόν, αφού οι ανάγκες διαφοροποιήθηκαν.
Είναι αναγκαίο για τις τοπικές κοινωνίες και αυτό θα πρέπει να εκφράσουν στη νέα τους θητεία οι τοπικές αυτοδιοικήσεις που θα προκύψουν,να  στελεχωθουν από ανθρώπους ικανούς να συνδράμουν στις ανάγκες των συμπολιτών τους.
 Ανθρώπους του έχουν μέσα τους την ανάγκη για κοινωνική προσφορά. Αυτοι καλούνται να πρωτοστατήσουν ώστε να συμπαρασταθούν έμπρακτα σε όσους συμπολίτες το έχουν ανάγκη .ω
Οσοι έμπρακτα έχουν συνεισφέρει με κοινωνικό έργο θα πρέπει να στελεχώσουν τους νέους δήμους.
 Η Φωτεινή Τζιγερογλου με ενεργή επαγγελματική δραστηριότητα, άνθρωπος της προσφορας, είτε έχοντας διανύσει αθόρυβα μία μεγάλη πορεία στον εθελοντισμό, είτε δημιουργώντας εκδηλώσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, σήμερα θέτει υποψηφιότητα στο Δήμο Ευόσμου, έχοντας ως προτεραιότητα την υλοποίηση κοινωνικού έργου. Η ίδια στρατεύεται με τον σημερινό δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανο.
Εξάλλου, μιλώντας με αφορμή το έργο στο Κέντρο Κοινωνικής στήριξης Ευόσμου σημειώνει χαρακτηριστικά:
"Μεγάλο κοινωνικό έργο προς τους συνδημότες μας. Οι άνθρωποι που το στελεχώνουν με έχουν  εμπνεύσει εδώ και πολλά χρονια  για τον αγώνα τους. Ο λόγος που θέλω να ασχοληθώ με ό,τι μπορώ να προσφέρω στο δήμο μας είναι η συνδρομή μου στο κοινωνικό εργο.
Την ημέρα τον εκλογών σας περιμένουμε να μοιραστούμε από εκεί και μετά τα προβλήματα των συμπολιτών μας!
Νέα πνοή Νέος Δήμος"!