ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γιώργος Καπουτζίδης: Αποκάλυψε τη συνέχεια της σειράς «Σέρρες» -Τι θα γίνει με το ρόλο του Πάνου Νάτση

Στη σειρά «Σέρρες», η οποία θα συνεχιστεί, αλλά και στην προσωπική του ζωή αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καπουτζίδης σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε. Ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο γράφει τη συνέχεια της σειράς «Σέρρες», τα γυρίσματα της οποίας θα πραγματοποιηθούν μετά το καλοκαίρι.

Στη σειρά «Σέρρες», η οποία θα συνεχιστεί, αλλά και στην προσωπική του ζωή αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καπουτζίδης σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε. Ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο γράφει τη συνέχεια της σειράς «Σέρρες», τα γυρίσματα της οποίας θα πραγματοποιηθούν μετά το καλοκαίρι.

Ο ίδιος εξήγησε ότι το ρόλο του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση θα τον αναλάβει κάποιος άλλος ηθοποιός.

«Αυτή την περίοδο γράφω τη συνέχεια της σειράς “Σέρρες”, που θα γυριστεί αργότερα μέσα στη χρονιά, μετά το καλοκαίρι. Στο δεύτερο κύκλο, παρόλο που δεν έχουμε κοντά μας τον Πάνο Νάτση, ο χαρακτήρας θα είναι ο ίδιος, ο ρόλος του “Οδυσσέα”, και θα τον υποδυθεί ένας άλλος ηθοποιός. Θα δούμε ποιος ηθοποιός θα είναι αυτός» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα γίνει κάποια άλλη αλλαγή στο cast της σειράς.
Γιώργος Καπουτζίδης: Θυμόμαστε τον Πάνο Νάτση και τον κρατάμε στην καθημερινότητά μας

Σχετικά με τον Πάνο Νάτση, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, ο ίδιος ανέφερε:

«Έλεγε σε όλους μας "ξεκόλλα ρε", λες και θα τέλειωνε η στεναχώρια σου, άλλα άμα το καλοσκεφτείς τελειώνει πράγματι. Ο Πάνος Νάτσης ήταν ένας πολύ ωραίος άνθρωπος, που τον αγαπήσαμε όλοι πάρα πολύ και, μιλώντας γι' αυτόν, τον θυμόμαστε, τον κρατάμε στην καθημερινότητά μας, ζει»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στη συνέχεια σημείωσε πως πρέπει να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζονται οι γκέι ιστορίες αγάπης στην τηλεόραση.

«Νιώθω ότι το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνουμε είναι να αφαιρέσουμε τη δραματικότητα από την ομοφυλοφιλία ως κατάσταση. Δεν είναι κάτι δραματικό, αλλά κάτι πολύ φυσιολογικό. Είναι αυτό που συνηθίζω να λέω, ότι δεν ξυπνάω κάθε πρωί και λέω "αχ Παναγία μου, πάλι γκέι ξύπνησα". Πρέπει να καταγράφεται και η δραματικότητα, γιατί οι γκέι στο πέρασμα του χρόνου έζησαν και ζουν μεγάλη καταπίεση, αλλά θέλω να υπάρχει και η χαρά», είπε χαρακτηριστικά.
Γιώργος Καπουτζίδης: Είναι πολύ πιθανό να μείνω γεροντοπαλίκαρο

Μιλώντας για τον έρωτα στη ζωή του, ο ηθοποιός και σεναριογράφος δήλωσε: «Είναι πολύ πιθανό να μείνω γεροντοπαλίκαρο, ένας άνθρωπος που θα έρθει στη ζωή μου πρέπει να αγαπήσει την Αίγινα και να τον αγαπήσουν και οι γάτες μου. Ο έρωτας είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο, όταν έρχεται στη ζωή μας τα παραμερίζουμε όλα και τον ζούμε, επομένως, όταν έρθει, δεν θα είμαι τσιγκούνης, ούτε μη προσαρμοστικός. Θα κάνω τις αλλαγές που πρέπει να κάνω για να προσαρμοστώ».

«Δεν έχω εξαντλήσει το κομμάτι της αγάπης και του έρωτα, έχω πολύ μεγάλο ταλέντο σε αυτό, είναι ωραίες οι σχέσεις που φτιάχνω, περνάω όμορφα. Δεν με προσεγγίζουν εύκολα οι άνθρωποι σε ερωτικό επίπεδο, φαίνεται ότι είμαι λίγο δύσκολος και απρόσιτος. Ίσως απόμακρος, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου», πρόσθεσε.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί, ο Γιώργος Καπουτζίδης εξήγησε: «Αυτή τη στιγμή δεν το σκέφτομαι. Αν νιώσω ότι είμαι σε μία φάση που μπορεί ένα παιδί να γίνει η πρώτη μου προτεραιότητα και να αφήσω πίσω το εγώ μου, τότε θα πω “ναι” σε ένα παιδί».
Γιώργος Καπουτζίδης για Βανδή-Μπισμπίκη: Θεωρούμε ότι ο δημόσιος σχολιασμός είναι κάτι το θεμιτό

Ακόμη, ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε στον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή, και τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει κατά καιρούς η δημόσια εκδήλωση του έρωτά τους
«Δεν έχουμε δικαίωμα να ασχολούμαστε με τους άλλους. Οταν ένας άνθρωπος ερωτεύεται εκφράζει τον έρωτά του, είναι φυσιολογικό και συνέβαινε πάντοτε. Αυτό που πρέπει να συζητήσουμε, με αφορμή τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή, είναι ότι κάποτε δεν σχολίαζαν δημόσια πέντε εκατομμύρια Έλληνες δυο ανθρώπους που φιλιούνται. Νομίζω ότι μας συμβαίνει γιατί έχουμε πια θεωρήσει ότι ο δημόσιος σχολιασμός είναι κάτι το καταπληκτικό, υπέροχο και θεμιτό. Εγώ αυτό δεν το πιστεύω. Ο λόγος που απομακρύνθηκα από την τηλεόραση είναι γιατί η τηλεόραση σχολιάζει μονίμως τους πάντες, ο σχολιασμός σαν χόμπι δεν μου αρέσει», σημείωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.