ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΣ Σέρρες 93: Διακρίσεις και βραβεία στους αγώνες της Αθήνας

Διακρίσεις και βράβευση για το σύλλογό μας το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα

Διακρίσεις και βράβευση για το σύλλογό μας το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 16/2/24 πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας η βράβευση των καλύτερων την περασμένη αγωνιστική χρονιά.

Η πρόεδρος του συλλόγου  κα. Φωτεινή Αραμπατζή παρέλαβε το βραβείο του ΣΕΓΑΣ για την 8η θέση στη γενική πανελλήνια κατάταξη, θέση που επιβεβαιώνει για άλλη μια χρονιά τη λαμπρή πορεία του συλλόγου .
                                     

Εξαιρετική εμφάνιση και ολοκλήρωση ενός εκπληκτικού 7θλου πραγματοποίησε και τις δύο μέρες ο υπεραθλητής μας Κωνσταντίνος Καραγιαννίδης, με 4.864 βαθμούς, ατομικά ρεκόρ σχεδόν σε όλα τα αγωνίσματα και 3η θέση- χάλκινο μετάλλιο ( 1η θέση στην ηλικία του).

Επίσης, μεγάλη διάκριση για τον πρωταθλητή μας του άλματος τριπλούν Γιώργου Γρέψιου την πρώτη μέρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, με επίδοση 15.41 μ. και 6η θέση στον τελικό του αγωνίσματος ( 1ος στην ηλικιακή του κατηγορία).

                                
Στο ίδιο αγώνισμα μεγάλη διακριση και για την πρωταθλήτριά μας Ναυσικά Θεοχαρίδου, με επίδοση 12.21 και 6η θέση (3η στην ηλικιακή της κατηγορία). Καλό πλασάρισμα πραγματοποιήθηκε στο ίδιο αγώνισμα και για τον πρωταθλητή μας Βασίλη Μαρτινάκη, με επίδοση 14.95μ. και 8η θέση.
                                                

Πολύ καλή εμφάνιση στο αγώνισμα των 60 μ. έκαναν ο Λάμπρος Τοπκάρογλου (παρά τον τραυματισμό του) με επίδοση 6.94 και 10η θέση στον τελικό, καθώς και η Έλενα Βάσσου με επίδοση 8.17 και ο Θανάσης Μαρτινάκης με 7.34. Καλή εμφάνιση με 7η θέση και επίδοση 8.55 πέτυχε ο Βασίλης Τσιμπίρης στα 60μ. με εμπόδια και 10η θέση με επίδοση 4.40 ο επικοντιστής μας Γιώργος Κατσαρέλης τη δεύτερη μέρα των αγώνων.

Συγχαίρουμε θερμά όλους τους αθλητές/τριες που διακρίθηκαν και ευχόμαστε μια ακόμη εξαιρετική χρονιά στο σύλλογό .