ΤΟΠΙΚΑ

Η Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα στην εκδήλωση της «Ηλιαχτίδας»

«Οφείλουμε να στηρίξουμε το έργο του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Σερρών»

«Οφείλουμε να στηρίξουμε το έργο του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Σερρών»

Στην εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Νομού Σερρών, «Η Ηλιαχτίδα», που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Πλατεία Ελευθερία, στις Σέρρες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, παραβρέθηκε η Δήμαρχος Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα, μαζί με αντιδημάρχους και δημοτικούς σύμβουλους.
 
Η κ. Μητλιάγκα, είχε συνάντηση με την Πρόεδρο του Συλλόγου, Σουλτάνα Λαμπροπούλου και τα μέλη της «Ηλιαχτίδας», ενημερώθηκε για το έργο και τις δράσεις του υλοποιούνται στη δομή, ενώ είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τις δημιουργίες των αυτιστικών παιδιών, αλλά και των μαθητών νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων της πόλης.
 
Η Δήμαρχος Σερρών, συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για τις προσπάθειες του, τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την «Ηλιαχτίδα» και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της.
 
«Ο Σύλλογος «Ηλιαχτίδα», και πιο συγκεκριμένα, οι γονείς των παιδιών με αυτισμό είναι οι πραγματικοί ήρωες της καθημερινότητας και πολλές φορές, ο αγώνας που δίνουν είναι μεγάλος για να επιβιώσουν σε μια "σκληρή" κοινωνία, οπότε όλοι εμείς οι "προνομιούχοι" οφείλουμε να στηρίζουμε όσο μπορούμε και από τις θέσεις εξουσίας που μας δίνονται να βοηθήσουμε ακόμη παραπάνω αυτές τις δομές» ανέφερε η κ. Μητλιάγκα.