ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Λίβερπουλ υπέταξε την Μπέρνλι και ανέκτησε την κορυφή της Premier League από τη Μάντσεστερ Σίτι, στο παιχνίδι που ο Σερραίος παίχτης Κώστας Τσιμίκας επέστρεψε στη δράση

Η Τότεναμ πήρε τη νίκη στο 90+7' κόντρα στην Μπράιτον.

Η Τότεναμ πήρε τη νίκη στο 90+7' κόντρα στην Μπράιτον.

 
Η Λίβερπουλ επιβλήθηκε με 3-1 της Μπέρνλι στο "Άνφιλντ" για την 24η αγωνιστική της Premier League και απάντησε στη Μάντσεστερ Σίτι, ανακτώντας την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
 
Οι "κόκκινοι" άρχισαν πιο χαλαρά τον αγώνα και μπορεί να προηγήθηκαν με τον Ντιόγκο Ζότα, όμως δέχθηκαν γκολ στο τέλος του ημιχρόνου από τον Ντάρα Ο' Σέι, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Τίποτα δεν ήταν ίδιο στη συνέχεια, αφού οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ ήταν πιο συγκεντρωμένοι και δεν άφησαν περιθώριο αμφισβήτησης.
 
Ο Λουίς Ντίας στο 52' έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τη Λίβερπουλ και ο τελευταίος της επιθετικής τριπλέτας που δεν είχε σκοράρει, ο Ντάργουιν Νούνιες, διαμόρφωσε το 3-1 στο 86'.
 
Ο Κώστας Τσιμίκας βρέθηκε στον πάγκο της Λίβερπουλ για πρώτη φορά από τον Δεκέμβριο και τον τραυματισμό του στον ώμο στο παιχνίδι με την Άρσεναλ και πέρασε ως αλλαγή στο 90+7', δείχνοντας ότι αφήνει πίσω τις δυσάρεστες