ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ματούλα Ζαμάνη στην Κοίμηση Σερρών για μία ξεχωριστή συναυλία

Το 6ο Wake Up Festival θα πραγματοποιηθεί στη Κοίμηση Σερρών από 4 έως 6 Αυγούστου στον προαύλιο χώρου του Γυμνασίου του χωριού με έξι διαφορετικά μουσικά σχήματα.

Στο τριήμερο αυτό festival θα φιλοξενηθούν πολλοί καλλιτέχνες της ραπ, της hip hop και της έντεχνης σκηνής, με τις τιμές εισιτήριων να ξεκινάμε από τα 10 ευρώ και να φτάνουν μέχρι τα 20 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η αυλαία του φεστιβάλ θα πέσει με τη γνωστή τραγουδίστρια - συνθέτρια, Ματούλα Ζαμάνη και το δημοφιλές συγκρότημα «ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC».
 
Η ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ
Η Ματούλα Ζαμάνη ελληνίδα τραγουδίστρια και συνθέτρια. Ασχολείται με την έντεχνη και την παραδοσιακή μουσική και έχει συνεργαστεί δισκογραφικά με σημαντικούς συνθέτες της αποκαλούμενης έντεχνης μουσικής σκηνής, όπως για παράδειγμα με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου.Η καταγωγή της είναι από την Παναγία Καλαμπάκας Τρικάλων και το Μέτσοβο.

θα υπάρχει ελεύθερο camping στο γήπεδο της Κοίμησης , συγκεκριμένα υπάρχει κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος για κατασκήνωση με τουαλέτες, ντουζιέρες.
 
ΕΚΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Το καλοκαιρό του 2015 μια ομάδα νέων στην Κοίμηση Σερρών διοργάνωσε για πρώτη φορά τη διεξαγωγή ενός τριήμερου μουσικού festival με ροκ αποχρώσεις. Η μουσική, όμως,είναι ζωντανή και χρόνο με το χρόνο εξελίσσεται. Γι’ αυτό και δεν περιορίζεται το festival πλέον σε ένα μόνο μουσικό είδος.

Το festival απέκτησε ταυτότητα και ονομάζεται Wake Up, στοχεύοντας στην αφύπνιση.
Τρεις μέρες γεμάτες μουσική, χορό και παγωμένες μπύρες!
 
Το πρόγραμμα των συναυλιών έχει ως εξής:
• Πέμπτη 4/8

ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ
ANSER
• Παρασκευή 5/8
PUTA VOLCANO
TUBER
Σάββατο 6/8
ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ 
ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC