ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καζίας: «Δεν θέλουμε να είναι κομπάρσος Ο Πανσερραϊκός»

Ο Τάσος Καζίας, ισχυρός άνδρας του Πανσερραϊκού, έστειλε το «μήνυμα» ενόψει της νέας σεζόν που τα «λιοντάρια» θα βρίσκονται στα «σαλόνια».

Ο Τάσος Καζίας, ισχυρός άνδρας του Πανσερραϊκού, έστειλε το «μήνυμα» ενόψει της νέας σεζόν που τα «λιοντάρια» θα βρίσκονται στα «σαλόνια».

Ο Τάσος Καζίας, ισχυρός άνδρας του club, μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για την ομάδα και την επιτυχία των «λιονταριών».
 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
-Για την άνοδο του Πανσερραϊκού:

«Αυτός ήταν ο σκοπός μας να γεμίσουμε ξανά το γήπεδο, να γεμίσουμε ξανά τις Κυριακές μας με ποδόσφαιρο, με χαρά, με χαμόγελο. Θα έρθουν και οι λύπες αλλά οι χαρές θεωρώ ότι είναι τόσο μεγάλες και τόσο σημαντικές που ξεχνιούνται όλα τα υπόλοιπα, η κούραση και η ταλαιπωρία για να φτάσουμε εδώ»

-Για τα συναισθήματα του:
«Νιώθω φανταστικά. Όταν είσαι στον Πανσερραϊκό, κι έχεις περάσει από όλα τα πόστα, είναι πολύ σημαντικό όταν φτάνεις σε αυτό το επίπεδο να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα. Ο Πανσερραϊκός είναι ο λόγος που έχω μείνει στις Σέρρες τα τελευταία είκοσι χρόνια. Οπότε για μένα είναι μια τρομερή δικαίωση, να πετυχαίνω κάτι με την μεγάλη μου αγάπη που είναι αυτή η ομάδα. Πραγματικά τα συναισθήματα μου δεν μπορώ να τα περιγράψω. Θέλει πολύ δουλειά από εδώ και πέρα αλλά νομίζω ότι πλέον το οικοδόμημα είναι σε τόσο στέρεες βάσεις, όσον αφορά τις υποδομές, όλα όσα έχουν γίνει στην οργάνωση, και ο κόσμος έχει καταλάβει ότι αυτό που δημιουργείται είναι για χρόνια, δεν είναι εφήμερο και είναι κάτι το οποίο θα μας γεμίζει από εδώ και πέρα ποδόσφαιρο κάθε Σαββατοκύριακο»

-Για το αν θα είναι δυνατός ο Πανσερραϊκός στη Super League:
«Φυσικά και θα είναι δυνατός ο Πανσερραϊκός στη Super League. Δεν θέλουμε να είναι κομπάρσος. Αντιλαμβανόμαστε ότι στη Βόρεια Ελλάδα αυτή τη στιγμή λείπουν μεγάλες ιστορικές ομάδες, ο Ηρακλής, η Ξάνθη, η Βέροια κ.α. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό ότι ο Πανσερραϊκός έρχεται αυτή τη χρονική στιγμή για να γεμίσει αυτό το κενό και να μπορέσει στη Βόρεια Ελλάδα να είναι ένας νέος δυναμικός νέος πόλος ποδοσφαίρου»

-Για το που αφιερώνει την άνοδο:
«Σε όλο αυτόν τον υπέροχο κόσμο που είναι τόσο καιρό δίπλα μας ακόμα από τα δύσκολα στα τελευταία πέντε χρόνια»