ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεγκέρογλου:"Να δώσουν στο κόμμα 58.000 ευρώ" ζητά από Ανδρουλάκη και Καϊλή!

Οι δυο ευρωβουλευτές φέρονται από τον Γραμματέα της ΚΟ να μην έχουν δώσει τις συνδρομές τους στη Χαριλάου Τρικούπη από το 2014! «Όλοι οι βουλευτές δίνουν 900ευρώ κάθε μήνα από το μισθό τους» είπε ο Κεγκέρογλου.
 
 
Τα μαχαίρια με το «καλημέρα» βγήκαν στη συνεδρίαση της ΚΕ του ΚΙΝΑΛ.
 
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, με την ομιλία του στάθηκε στα οικονομικά του ΚΙΝΑΛ και …έριξε τη βόμβα! Κάλεσε τους δυο ευρωβουλευτές, Νίκο Ανδρουλάκη και Εύα Καϊλή, να δώσουν τις συνδρομές στο κόμμα, που όπως είπε δεν αποδίδουν από το 2014 και οι οποίες ανέρχονται πλέον σε 58.000 ευρώ! «Οι βουλευτές δίνουν 900 ευρώ το μήνα έκαστος από το μισθό του, οι ευρωβουλευτές δεν μπορεί να μην είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους», φέρεται να είπε.
 
Σε αλλα στρατοπεδα 
 
οι 2 ευρωβουλευτες
 
Η τοποθέτηση Κεγκέρογλου θεωρείται ότι αποτελεί πρωτίστως επίθεση κατά του Νίκου Ανδρουλάκη, που είναι υποψήφιος αρχηγός, αλλά και της Εύας Καϊλή, που δεν στηρίζει τη Φώφη Γεννηματά.Να σημειωθεί ότι και η Καϊλή εκδήλωσε στο παρελθόν την πρ΄θεση της να ειναι υποψηφια για Πρόεδρος.Αυτή τη φορα τάχθηκε υπερ της υποψηφιότητας Λοβέρδου.
 
Μέχρι στιγμής οι δυο ευρωβουλευτές δεν έχουν απαντήσει…

Πηγη: http://www.nonews-news.com/2021/10/58000.html?m=1