Τ' ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ

ΛουλουδούΠολη: ‘’Η ανοχή και η απάθεια είναι οι τελευταίες ‘’αρετές ‘’ μιας θνήσκουσας κοινωνίας ‘’

Δεν κάνεις σωστά που θέλεις να του επιβάλλεις να μάθει ποιος κάνει κουμάντο. Στο τέλος θα μείνεις μόνο με τις μεταγραφές να το θυμάσαι. Να το ξανασκεφτείς και να μην τον υποχρεώσεις να κάνει και συνέντευξη για τις καθυστερήσεις στην αξιοποίηση της χρηματοδότησης για τον αναβατήρα στην χιονοδρομική πίστα του βλαχοβουνού.

Δεν κάνεις σωστά που θέλεις να του επιβάλλεις να μάθει ποιος κάνει κουμάντο. Στο τέλος θα μείνεις μόνο με τις μεταγραφές να το θυμάσαι. Να το ξανασκεφτείς και να μην τον υποχρεώσεις να κάνει και συνέντευξη για τις καθυστερήσεις στην αξιοποίηση της χρηματοδότησης για τον αναβατήρα στην χιονοδρομική πίστα του βλαχοβουνού.

-Λουλουδοδήμαρχε θέλω να σε ρωτήσω κάτι;
-Όχι τώρα Γαρδένη καίγομαι . Έχω σοβαρά θέματα να αντιμετωπίσω;
-Σοβαρά. Και ποιος τα δημιούργησε;
-Έλα εξυπνάδες δεν θέλω. Σου λέω ότι καίγομαι.
Καλά κάνεις και καίγεσαι. Ακόμη δεν μπήκε ο μήνας και την κάναμε πάλι τη μ@@@@@ια;
- Φοβηθήκαμε, επειδή αυτός ο μήνας έχει λιγότερες μέρες μη τυχόν και δεν προλάβουμε
- Λουλουδοδήμαρχε, ανησυχώ. Σίγουρα μόνο μια κάναμε; Με τρομάζεις;
Μήπως έχει να κάνει με τους απέναντι γιατί στις 15 Ιανουαρίου έληξε η ρύθμιση του Υπουργείου Εσωτερικών που έδινε στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να βάλουν τραπεζοκαθίσματα σε περισσότερους κοινόχρηστους χώρους και τώρα πρέπει να επιστρέψουν στην προ Covid κατάσταση. Δεν πιστεύω να φοβάσαι να εφαρμόσεις το νόμο επειδή έρχονται και εκλογές;
Μήπως έχει σχέση με την ουσιαστικά ακέφαλη Διεύθυνση Οικονομικού της Λουλουδούπολης; Κι αυτό να ορίσεις νέο Διευθυντή και την επόμενη μέρα να καταθέσει αίτηση συνταξιοδότησης ; Μήπως σε απασχολεί η στάση πληρωμών που έχει κηρύξει η Λουλουδοαρχή μας. Μόλις χθες ανέβηκαν οι πρώτες εντολές πληρωμής στη Διαύγεια. Δεν πιστεύω να υπάρξουν τίποτα προβλήματα με τις πληρωμές υπαλλήλων; Να το ξέρεις ότι οι covid συμβασιούχοι δεν θα το καταπιούν αμάσητο αυτό. Έρχονται και εκλογές. Μπορεί να είναι δικά παιδιά, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
Μήπως οι δημοσκοπήσεις που παρήγγειλες είναι δυσάρεστες;
Μήπως ο μεγάλος σύμμαχος των ανεκμετάλλευτων χρηματοδοτήσεων τα έχει πάρει στο κρανίο και φοβάσαι κανένα ξέσπασμα του μετά τις εθνικές εκλογές;
Έλα σε παρακαλώ λέγε. Στεναχωριέμαι που σε βλέπω έτσι.
Μήπως ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ που είχες παραγγείλει για το κακό που μας είχε βρει;
Μήπως η Μασκα..ραδα μας κινδυνεύει. Πως θα ζήσουμε χωρίς γιορτές και πανηγύρια όλο τον Φεβρουάριο; Απόκριες είναι. Καρναβάλια έχουμε. Η γιορτή μας. Δεν κατάλαβα γιατί μας κράζουν όλοι για αυτόν τον τραγουδιστή να τον πει ο Θεός, FY που θέλαμε να φέρουμε στην Λουλουδούπολη;
Αληθεύει ότι θα μας αφορίσει ο …..;
Άσε το βρήκα. Είναι υπηρεσιακό το θέμα. Για αυτό αγωνιάς. Έχεις σκάσει που έχουν υποβάλλει παραίτηση τα μέλη της Επιτροπής Διαγωνισμού και Αξιολόγησης προσφορών για τα flowers LED, και ότι όλοι τους επικαλούνται έλλειψη εξειδικευμένων γνώσεων. Λογικό είναι να ανησυχούν. Οι ευθύνες που προκύπτουν από το μέγεθος του οικονομικού αντικειμένου τρομάζουν τον καθένα. Δεν είναι σαν εμάς τους λουλουδοσυμβούλους που όλα τα σφάζουμε και όλα τα μαχαιρώνουμε στην οικονομική επιτροπή. Εμείς μετά τα ιδιαίτερα μαθήματα που μας έκανες με τον τεχνικό σύμβουλο είμαστε έτοιμοι να συμμετάσχουμε στις κατατακτήριες εξετάσεις στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων. Έλα γέλα λίγο, έξυπνο ήταν.
Μήπως τα λουλούδια μας αρρώστησαν . Δεν βλέπω να παίρνουμε φέτος παραγωγή από τα λάχανα και τα κουνουπίδια. Αλλά μην ανησυχείς στο πρόγραμμα της έξυπνης πόλης μας, έχουμε υποσχεθεί ότι θα αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες μιας εφαρμογής για τα κινητά, νομίζω ονομάζεται Plantix . Μπορεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα εύκολα να ανιχνεύσει την αρρώστια που μπορεί να έχουν τα φυτά μας. Να πεις τον συνάδελφο αντιδήμαρχο να την κατεβάσει στο Λουλουδοκινητό του και να κάνει κι αυτός καμία έξυπνη συνέντευξη τύπου και μάλιστα να τη δώσει καθήμενος πάνω στα έξυπνα παγκάκια που φορτίζουν και το κινητό.
Λουλουδήμαρχε αν δεν μου πεις τι έχεις θα πω κι άλλα; Θα τα πάρω άσχημα;
Δεν πιστεύω να σε νευρίασε ο φίλος που τον υποχρέωσες να κάνει συνέντευξη τύπου για να δικαιολογήσει τις καθυστερήσεις στο Λουλουδηποδοσφαιρικό μας γήπεδο. Για εκείνο το 1 εκατ. Ευρώ που ήρθε για τον εκσυγχρονισμό του. Δεν είναι λογικό να εκτεθείς εσύ, κοτζάμ Λουλουδοδήμαρχος ;
Δεν κάνεις σωστά που θέλεις να του επιβάλλεις να μάθει ποιος κάνει κουμάντο. Στο τέλος θα μείνεις μόνο με τις μεταγραφές να το θυμάσαι. Να το ξανασκεφτείς και να μην τον υποχρεώσεις να κάνει και συνέντευξη για τις καθυστερήσεις στην αξιοποίηση της χρηματοδότησης για τον αναβατήρα στην χιονοδρομική πίστα του βλαχοβουνού.
Αλήθεια θυμάσαι το γέλιο που κάναμε όταν υποχρέωσες πέρσι το Χρυσάνθεμο να βγει στα τοπικά κανάλια μας και να πει ότι ο Λουλουδοαρκούδος τελικά δεν στοίχισε 30.000 ευρώ που έλεγε η σύμβαση που υπογράψαμε αλλά μόνο 15.000 ευρώ. Σπαρταράω στο κλάμα όταν την βλέπω ξανά στο YouTube. Ίδια η Μάρθα Βούρτση.
Αν δεν μου μιλήσεις μπορεί να ξέρεις ότι δεν κατέβω ξανά υποψήφιος αλλά ούτε θα σας ψηφίσω στις εκλογές. Εσύ μας έλεγες ότι χρειάζεται κουράγιο για να κάτσεις κάτω και να ακούσεις. Να ξέρεις ότι είμαι μεταξύ του βαρέθηκα και του σιχάθηκα.
-Θα σου μιλήσω Γαρδένη, που μάγκεψες κιόλας.
Είναι μερικά άτομα που σου φτιάχνουν την μέρα κυρίως, όταν δεν τα βλέπεις. Επέστρεφα από την Πρωτεύουσα και στο αεροδρόμιο μες το κρύο. Με βλέπει ο άλλος να τρέμω λίγο και ρωτάει αν κρυώνω. Όχι ρε , δεν κρυώνω είμαι στη δόνηση για να μην ενοχλώ του απαντώ. Χάσαμε ακόμη ένα ψηφοφόρο και το σόι του μαζί. Είναι και μεγάλο.
-Και γιατί νευρίασες;
- Συνάντησα την άλλη μου λέει κάτσε να πιεις έναν ελληνικό, θα σου πω και το φλιτζάνι. Μου λέει γύρνα το ανάποδα τι βλέπεις. Made in china απάντησα και εκεί έγινε το κακό. Δεν πάει άλλο. Όταν θα γνωρίζω κάποιον θα τον ρωτάω αμέσως από ποια ψυχική διαταραχή πάσχει δε γίνεται διαφορετικά. Στο κάτω κάτω της γραφής έχω τόσους φίλους που με θεωρούν θησαυρό.
-Έχεις δίκιο Λουλουδοδήμαρχε. Όπου βρεθούν σε θάβουν.
-Και γιατί νευρίασες;
- Τι να πω. Συζητάς με μερικούς και απορείς πως βρήκαμε τον δρόμο να κατεβούμε από τα δέντρα. Δεν αλλάζω. Έτσι είμαι εγώ. Μου αρέσει να ρωτάω γνώμες, να ακούω απόψεις, να παίρνω συμβουλές και μετά να κάνω το δικό μου. Συνέχεια συναντώ ανθρώπους να καμαρώνουν για αυτό που θα έπρεπε να ντρέπονται.
- Μα πόσο δίκιο έχεις. Κι εγώ από σήμερα αποφάσισα να αρχίσω να βρίζω περισσότερους. Κανείς δεν έχει αντιληφθεί που βρισκόμαστε. Όλοι μας έχουμε ιερό καθήκον να σταματήσουμε την κατρακύλα αυτών που δεν είναι ικανοί να σηκώσουν το βάρος και την ευθύνη μιας δημοκρατικής λειτουργίας σε όλους τους χώρους και σε όλα τα επίπεδα διοίκησης.
-Και γιατί κοιτάς εμένα.
-Γιατί νευρίασες. Λουλουδοδήμαρχε. Ως εδώ. Η ανοχή και η απάθεια είναι οι τελευταίες ‘’αρετές ‘’ μιας θνήσκουσας κοινωνίας. Δεν πάει άλλο. Ο κάθε σωστός άνθρωπος οφείλει να ζητήσει συγνώμη για αυτά που ζούμε. Μόνο ο λάθος άνθρωπος ζητάει και τα ρέστα. Άκου εκεί να μου πεις γιατί κοιτώ εσένα…
Συνεχίζεται…
Το παρόν είναι προϊόν μυθοπλασίας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα